در این مقاله بهسراغ یکی از استراتژیهای راهاندازی سایت رفتهایم. در بین صدها ایده برای راهاندازی کسب و کار و یک وبسایت اینترنتی، امروز قصد داریم، سیستم همکاری در فروش رو بررسی کنیم.
سیستم همکاری در فروش (Affiliate Marketing) یا بهبیان درستتر بازاریابی وابسته، میتواند یک استراتژی برای راهاندازی یک وبسایت باشد. یعنی سایتی را بسازید که و در آن با ارائهدهندگان محصول -چه فیزیکی و چه غیر فیزیکی- در فروش، همکاری کنید. حتما قبلا از مطالعه این صفحه، مقاله پیشنیاز را مطالعه کنید. در ادامه با فوربو همراه باشید.
[megadesc]پیشنیاز این مقاله: همهچیز در مورد بازاریابی وابسته[/megadesc]
مقدمهای بر راهاندازی سایت بر پایه سیستم همکاری در فروش
یکی از وجههای غیر قابل انکار هر وبسایت اینترنتی، درآمدزایی است. یعنی نگاه بیزینسی به آن. اهمیت دادن بهعنوان یک کسب و کار. خوشبختانه کسب و کار آنلاین در حال رونق است و میشه خیلی زیاد به اون امیدوار بود. حال در بین همه راههای درآمدزایی و کسب درآمد از طریق سایت، سیستمهای همکاری در فروش هم بهچشم میخورند.
سیستم همکاری در فروش یعنی شما برای یک کسب و کار دیگر مشتری پیدا میکنید. باعث فروش محصول آنها میشوید، و درصدی را بهعنوان پورسانت دریافت میکنید. در این سیستم شما نفر سومی که قیمت یک محصول را بالاتر بفروشد، نیستید. بلکه درصد شما از روی همان قیمت محصول بهشما داده میشود.
پس گسترش و توسعه این سیستم بهضرر مشتری نیست. چون قیمت محصول گرانتر نمیشود. شاید حتی بهنفع مشتری باشد. شاید شما بهتر بتوانید از تولیدکننده (یا همان پخشکننده محصول)، افراد را راهنمایی کنید برای خرید. حتما همینطور میتواند باشد.
سیستم همکاری در فروش، بهشما این اجازه را میدهد که بدون در اختیار داشتن کالا، محصول، جنس و هر چیزی که اسمش را میگذارید، به کسب درآمد از طریق فروش برسید. طبیعتا مبلغ آن در مقیاس کوچک ناچیز است. اما یادمان نرود که در مورد چه فضایی صحبت میکنیم. اینترنت.
اینترنت و فضای سایتهای اینترنتی پر از کاربر است. بهلطف پوشش سراسری اینترنت، هر روز تعداد کاربران اینترنتی در ایران از روز قبل بیشتر میشود. هدف شما در این سیستم صرفا فروش بهیک یا دو نفر نیست. میتوانید هزاران نفر را متصور شوید که در حال خرید از طریق سایت شما هستند.
همه این خریدها روی هم جمع میشوند و میتوانند چرخ کسب و کار شما را بچرخانند. شاید در ابتدای راه خیلی هم موفق نباشید. و چرخ شما خیلی کند بچرخد. اما همین که چرخید – هر چند کند – دارد میچرخد! یعنی رو بهجلو حرکت میکند.
در این مقاله در مورد یک استراتژی که بهعقیده من میتواند بسیار برای سایتهایی که میخواهند از طریق سیستم همکاری در فروش کسب درآمد کنند، مفید باشد، بهشما اطلاعاتی را میدهم. امیدوارم که مفید واقع شود.
مواد لازم
فرض میکنیم که ابتدای راه هستید. خیلی سریع مواردی را که باید تهیه کنید را مرور میکنیم.
یک وبسایت!
همین. شما تنها نیاز به یک سایت دارید. اگر مقالات سایت فوربو را در خصوص راهاندازی کسب و کار اینترنتی مطالعه کرده باشید، میدانید که راهاندازی سایت کار دشواری نیست.
خیلی سریع میتوانید با تهیه هاست و دامنه خود، یک سیستم مدیریت محتوا سبک، ساده و رایگان بهنام وردپرس را روی آن پیاده کنید و سایت خود را بهاصطلاح بالا بیاورید. در این مقاله بیشتر بهجای آنکه بهمباحث فنی بپردازیم، قصد دارم هرچه زودتر به خود استراتژی نزدیک شوم!
نیازی به فروشگاه اینترنتی ندارید!
نکتهای در خصوص مدل سایت شما وجود دارد. در این استراتژی که خیلی زود بهآن میرسیم، نیازی به فروشگاه نیست. یعنی سایت شما نیازی نیست فروشگاهی باشد. اتفاقا کاملا برعکس. مدل پیشنهادی یک وبسایت بر پایه محتوا است.
یک ایده کوچک؛ اگر فروشگاه دارید
برای اینکه مخاطبینی که خودشان فروشگاه اینترنتی دارند را فراموش نکنیم. یک ایده را در این قسمت مطرح میکنم.
برای مثال شما در یک فروشگاه اینترنتی تخصصی موبایل و تبلت دارید. یعنی خودتان توان تامین، بستهبندی و ارسال را بهصورت کامل دارید. اما همه محصولات – موبایلها و تبلتها – شما موجود نیستد. میتونید در این حالت برای محصولاتی که دیگه توان تهیه آنها را ندارید، از این سیستم استفاده کنید.
اما بهصورت کلی این کار بهاعتبار فروشگاه شما میتواند لطمه بزند. چون لینکهای مخصوص همکاری در فروش به صفحه فروشگاه تامینکننده منتقل میشود. و در اصل کاربر شما باید از سایت دیگر خرید خود را انجام دهد.
استراتژی راهاندازی سایت برای فعالیت با سیستم همکاری در فروش
موضوعی که در این مقاله قصد بررسی آن را دارم، به نحوه معرفی محصولات به کاربران مربوط میشود. گذاشتن لینک بسیاری ازمحصولات در یک صفحه اصلا کار درستی نیست. حتی اگر همه آنها مخصوص یک دستهبندی مشخص باشند.
اولین نکته این است که قرار نیست هر کسی که وارد سایت شما میشود را تبدیل به خریدار کنید. این مورد را شرکتهای ارائه دهنده این سرویس هم میدانند. به همین خاطر است که برای مثال در سیستم همکاری در فروش دیجیکالا تا ۱۵ روز بعد از مراجعه کاربر از لینک شما، هر خریدی کند، پورسانت بهشما تعلق خواهد گرفت.
بیاید و یک راهنما برای خرید ارائه دهید. بهجای راهاندازی یک فروشگاه و پر کردن آن از همه محصولات و گذاشتن لینکهای همکاری در فروش، یکی دو دستهبندی موضوعی را بهصورت تخصصی پوشش دهید.
توصیه میکنم در این مورد حتما مقاله نیچ مارکتینگ را در سایت فوربو مطالعه کنید. در آن مقاله در خصوص اهمیت دست گذاشتن روی یک نقطه خاص را بهخوبی توضیح دادهایم. در سیستم همکاری در فروش هم همچین نقشهای داریم.
محصولات پر مخاطب همیشه بهترین ارائه را در سایتهای فروشگاه اصلی دارند
فرض کنید میخواهید با سیستم همکاری در فروش دیجیکالا وارد همکاری شوید. محصولاتشان را در سایتتان قرار دهید و با استفاده از کدهای مشخص شده برای شما، کاربران را به دیجیکالا برای خرید دعوت کنید.
همیشه محصولاتی که پرمخاطب هستند. مانند موبایل و یا لپتاپ، بهترین ارائه را در سایت اصلی دارند. ارائه منظور، مدل معرفی محصول است. سایتهای فروشگاهی برای این محصولات خود بهترین نقد و بررسیها را منتشر میکنند و با تکنیکهایی در مخاطب انگیزه برای خرید ایجاد میکنند.
منظور این است که فروش اصلی این دسته محصولات در سایتهای مرجع اتفاق میافتد و بعید است کسی با توضیحات سایت شما ترغیب شود که محصولی را سفارش دهد. اما…
«اما» بسیار مهم دو مورد است!
[megadesc]اول اینکه میتوانید فرآیند تصمیمگیری را آسان کنید. ممکن است سایتهای فروشگاهی خودشان نقد و بررسی کامل نوشته باشند و نقد شما بهتر از آنها نباشد. اما هیچگاه آنها مقایسه خوب و کاملی را انجام نمیدهند. معمولا از ابزاری برای مقایسه استفاده میکنند که مشخصات فنی هر دو دستگاه در مقابل هم قرار میدهد.[/megadesc]
حال شما میتوانید با ارائه مقالاتی در فرآیند تصمیمگیری در مورد کیفیت دو یا چند محصول همرده را برای مخاطب عام آسان کنید. من خیلی ایدهآل به همهچیز فکر میکنم و بهنظرم اینجا هم شما به این شکل عمل کنید.
فرض کنید سایتی داشته باشید که راهنمای جامع مقایسه محصولات با یک دیگر باشد. دو یا سه محصول مرتبط با هم در یک رده کاربری را با هم مقایسه کنید. شفاف و ساده هر یک را با هم مقایسه کنید و دقیقا بگویید که این محصول برای چهکسانی و آن محصول برای چه کسانی مناسب است. با این طرح شما میتوانید یک سایت جامعی را در طول زمان آماده کنید. در مورد راهنمای خرید.
سپس در کنار این مقایسهها و بررسیهای انجام شده برای تصمیمگیری، میتوانید لینکهای همکاری در فروش سایتهایی که از این سیستم استفاده میکنند را قرار دهید. با اینکار مخاطب ابتدا در سایت شما میتواند برای مثال یک بین دو موبایل تصمیم خود را بگیرد، سپس وارد صفحه خرید آن موبایل در سایت مرجع شود. سپس خرید خود را نهایی کند و پورسانت بهشما تعلق گیرد.
[megadesc]دوم اینکه میتوانید از همان تکنیک نیچ مارکتینگ استفاده کنید. همانطور که گفتیم محصولات پرطرفدار صفحههای نقد و بررسی و بهترین ارائه را در سایتهای اصلی دارند، برعکس این قضیه هم وجود دارد. یعنی محصولاتی که چندان مطرح نیستند، توضیحات خوبی برای خرید آنها در سایت مرجع قرار نگرفته است.[/megadesc]
وقتی صفحه خرید یک محصولات توضیحات و یا بهبیان کلیتر محتوا خوبی نداشته باشد، در صفحه نتایج موتور جستجو مانند گوگل نیز رتبه خوبی بدست نمیآورد. اینجا کار شما آغاز میشود. میتوانید با انتخاب دستهبندیهای موضوعی که کمتر در سایت مرجع به آنها پرداخته شده است، سایت خود را راهاندازی کنید.
برای مثال یک سایت در خصوص صنایع دستی. یک سایت در خصوص لوازم آشپزخانه. یک سایت در خصوص ابزار آلات. این یعنی نیچ مارکتینگ. موضوعات اینچنینی را میتوانید انتخاب کرده و در خصوص آنها تولید محتوا کنید. آنها را شرح داده و به کاربران بگویید که آنها جه هستند و بهچه درد میخورند.
با تولید محتوا خوب در خصوص موضوعاتی که کمتر به آنها پرداخته شده، میتوانید خیلی راحت با تکنیکهای سئو و بهینهسازی رتبه خوبی در گوگل بگیرید. رتبه خوب گرفتن در گوگل، برای شما بازدید بههمراه میآورد. هر یک از این بازدید کنندهها ممکن است تبدیل به مشتریان شما شوند. نکته جالب در خصوص این مدل موضوعات این است که نرخ تبدیل در آنها بسیار بالا است. زیرا برای مثال کسی برای تفریح و سرگرمی در مورد ابزار آالات مختلف در گوگل جستجو نمیکند. حتما مسئلهای داشته که این کار را کرده است.
علاقه هم مهم است!
خب وقتی در خصوص لوازم آشپزخانه و ابزار آلات صحبت میکنیم، طبیعتا در خصوص موضوعات عام و همهپسند، چیزی نگفتهایم. احتمالا این موضوعات، موضوعات مورد علاقه همه نیستند. اما استفاده از این تکنیک، بهدلیل اینکه کمتر به آن پرداخته شده است، میتواند فروش خوبی داشته باشد.
اما باز هم علاقه حرف اول را میزد. در این استراتژی معرفی شده تولید محتوا حرف اول را میزند. یعنی بسیار مهم است که چهجور محتوایی را تولید میکنید.
تولید محتوا برای ارائه توضیحات محصول
نوشتن و انتشار محتوا در خصوص یک محصول یا گروهی از محصولات به این مورد بستگی دارد که چقدر قصد دارید روی آن سرمایهگذازی کنید. سرمایهگذاری از همه لحاظ. اگر فقط دارید فقط سیستم همکاری در فروش را تست کنید، مطمئن باشید به نتیجهای نمیرسید.
برنامهریزی برای راهاندازی یک سایت و فعالیت با سیستم همکاری در فروش باید دارای یک بازه زمانی باشد. اگر سایت خود را پیشتر راهاندازی کردهاید و همهچیز آماده است حداقل باید ۳ ماه را بهصورت مستمر روی آن کار کنید. یعنی محتوا تولید کنید و در مورد محصولات بنویسید.
اما اگر تازه میخواهید از ابتدا این کار را شروع کنید. ۶ ماه حداقل زمانی است که باید بر روی آن بگذارید. فروش شما در این دوره به دو چیز بستگی دارد:
اول) کیفیت محتوا ارائه شده توسط شما
محتوا واقعا همهچیز است. با محتوا خوب و کامل میتوانید خیلی راحت در گوگل رتبه خود بگیرید و بازدیدکننده جذب کنید. در خصوص محتوا خوب، توصیه میکنم مقاله ساختار مقاله سئو شده را مطالعه کنید. در استراتژی مطرح شده هم دقیقا بر روی تولید محتوا تاکید دارم. ارائه نقد و بررسی، مقایسه، راهنمای خرید، همگی ایدههایی برای تولید محتوا در خصوص محصولاتی هستند که قصد دارید از طریق سیستم همکاری در فروش آنها را بفروشید.
اولین فرم محتوا شما طبیعتا متن است. نگارش مقالات در خصوص محصول باید کامل باشد. همهچیز را تحت پوشش قرار دهید و چیزی را کم نگذارید. در این استراتژی برای کار با سیستم همکاری در فروش مهم است که حرف درست را بزنید. بیشتر من بر روی راهنمای خرید بودن تاکید دارم. یعنی آسان کردن فرآیند تصمیمگیری. در این مرحله باید توجه داشته باشید که شما فروشنده اصلی نیستید و از بهفروش نرفتن یک محصول شما ضرری نمیکنید. پس صادق باشید ? و مزایا و معایت هر محصولی را شرح دهید تا مخاطب آسان تصمیم گرفته و بعد تبدیل به مشتری شود.
دوم) پتانسیل خود محصول
خود محصول هم بسیار مهم است. برای مثال در سیستم همکاری در فروش دیجیکالا شما میتوانید ماشین هم بفروشید! فروش یک ماشین در دیجیکالا میتواند پورسانت بسیار خوبی برای شما داشته باشد. اما به این مورد فکر کنید که فروش واقعی خود دیجیکالا از فروش ماشینهایش چگونه است. آیا بهاندازه موبایل و یا حتی لوازم خانه، ماشین میفروشد؟ خیر.
قیمت محصول و نیاز مخاطب به آن مواردی هستند که در این قسمت مطرح میشوند. همه به موبایل نیاز دارند اما همه به فیلتر لنز برای موبایل نیاز ندارند. این یک وسیله جانبی است و نبود آن هم مشکلی ایجاد نمیکند. یک سری محصولات عمومی شانس بالایی برای خریداری شدن دارند. در این قسمت منظور نیاز مخاطب است و صرفا پتانسیل خود محصول برای فروش.
مورد بعد قیمت است. اجناس ارزانتر خیلی راحت بهفروش میرسند. حتی اگر با کیفیت نباشند! اگر صرفا فروش برای شما اهمیت داد و بر روی سود در فروش بالا تاکید دارید، میتوانید محصولاتی را انتخاب کنید که قیمت کمی دارند. اما به این مورد توجه داشته باشید که همهچیز را میتوان فروخت!
تا به اینجا بیشتر در مورد کالاهای فیزیکی صحبت کردیم. اما محصولاتی مانند فیلم و آلبومهای موسیقی هم با سیستم همکاری در فروش توسط ارائه دهندگان آنها عرضه میشوند. فروش این دسته محصولات بهدلیل اینکه اول از همه عمومی، دوم ارزان و سوم اینکه پس از پرداخت قابل دریافت (دانلود) هستند، بسیار بالا است.
یک نکته مهم در خصوص تولید محتوا
اول این مورد را مدنظر داشته باشید که از بهفروش نرفتن محصول شما ضرر نمیکنید.
نکته مهم است است که متن نگارش شده توسط شما نباید بهگونهای باشد که مخاطب را صرفا دعوت به خرید کند. یعنی از اول شروع به نگارش دلیل برای خرید نکنید. اگر کاربر احساس کند شما تنفگی بر روی شقیقه آن گذاشتهاید و در هر پاراگراف میگویید بخر، فایده ندارد.
+ یک نکته دیگر…
در همه درسها و مقالات بازاریابی برای فروش محصول به این مورد اشاره میشود. خودتان را جای کاربر بگذارید. به این فکر کنید که اگر خودتان بهدنبال راهنمایی برای خرید بودید، دوست داشتید یک سایت چه اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهد. فکر کردن به این موضوع بسیار مهم است، پس حتما فکر کنید ?
معرفی دو مدل سیستم همکاری در فروش
خب تا بهاینجا در خصوص فرآیند کلی استراتژی کار با سیستم همکاری در فروش گفتیم. حال در مورد خود سیستمهای همکاری در فروش اطلاعاتی را بهشما خواهیم داد.
احتمالا تا بهجا به این مورد فکر کردهاید که قصد دارید چه چیز را بفروشید. کار شما کاملا غیر فیزیکی است. یعنی اصلا نیاز نیست که کاری را در دنیای واقعی انجام دهید. همهچیز پشت سیستم شما است. اما محصولات ارائه شده به کاربران دو مدل مختلف دارد. محصولات فیزیکی و غیر فیزیکی (دانلودی). در ادامه دو مدل سیستم همکاری در فروش را معرفی میکنیم.
سیستم همکاری در فروش دیجیکالا (کالا فیزیکی)
دیجیکالا بهعنوان بزرگترین فروشگاه اینترنتی در ایران، سیستم همکاری در فروش خود را راهاندازی کرده است. در این سیستم همکاری در فروش سایتها و همچنین رسانههای اجتماعی (صفحات اینستاگرام و کانالهای تلگرامی) هم میتوانند مشارکت داشته باشند.
دیجیکالا بیش از یک میلیون و سیصد هزار محصول دارد. و شما میتوانید همه آنها را از طریق سیستم همکاری در فروش در سایت خود قرار دهید. این مورد دست شما را باز میگذارد تا هر دستهبندی موضوعی که میخواهید را انتخاب کنید.
علاوه بر این مورد، کیفیت و اعتبار دیجیکالا در طی سالهای فعالیت بههمگان ثابت شده و کاربران هم بهآن برای خرید اعتماد میکنند. از همین رو برای کار با سیستم همکاری در فروش محصولات فیزیکی پیشنهاد سیستم همکاری در فروش دیجیکالا – Digikala Affiliate است.
پس از ثبتنام در این سایت، باید رسانه خود را بسازید. رسانه شما میتواند یک سایت یا حتی شبکه اجتماعی شما باشد. بعد از ثبت اطلاعات مربوطه، وارد پروسه بررسی میشوید. پس از تایید رسانه، میتوانید فعالیت خود را شروع کنید. فعالیت در این سیستم هم کار سختی نیست، کافی است که بهقسمت محصولات > مشاهده محصولات بروید و از بین لیست کامل آنها، مواردی که قصد دارید را انتخاب کنید.
در صورتی که سایت ثبت کرده باشید، بهشما کدی داده میشود که باید آن را در صفحه موردنظر خود قرار دهید. اگر هم رسانه اجتماعی خود را ثبت کرده باشید، باید لینک مرتبط با محصولات را کپی و در صفحه خود قرار دهید.
همکاری در فروش فیلم، سریال و آلبوم موسیقی (کالا غیر فیزیکی – دانلودی)
محصولات فرهنگی هم قابلیت فروش بهصورت آنلاین را چندین سال است که پیدا کردهاند. شرکتهای پخشکننده هم برای دعوت از مدیران سایتها به انتشار نسخه قانونی فیلم و موسیقی، سیستم همکاری در فروش خود را راهاندازی کردهاند.
سایتهایی مثل Upera، Upnama، SalamCinema برای فیلمهای سینمایی و سریالهایی که وارد شبکه نمایش خانگی میشوند، پنل همکاری در فروش دارد. یعنی میتوانید خیلی ساده با عضویت در این سایتها، لینکهای همکاری در فروش خود را دریافت کنید. برای هر فیلم و سریال، با کیفیتهای مختلف، لینکهای مخصوص شما نمایش داده میشود که تنها کافی است آنها را کپی کرده و در سایت خود قرار دهید.
تا بهاینجا در خصوص مدل ارائه محصولات به صورت فیزیکی گفتیم اما حال اشارهای هم به مدل محتوا برای این دسته محصولات غیر فیزیکی داشته باشیم. استراتژی این مدل بهاین شکل است که شما یک سایت دانلود فیلم راهاندازی میکنید. بدون آنکه سروری مخصوص آپلود داشته باشید. دوباره تنها نیاز به یک سایت معمولی دارید که با وردپرس خیلی ساده میتوانید آن را راهاندازی کنید.
سپس مطالبی با عنوانهایی مانند دانلود فیلم… را باید در سایت قرار دهید. نوشتن در مورد فیلم و توضیحات مربوط به آن بر عهده شما است. فقط باید در قسمت دانلود، بر روی متنی که نام فایل، کیفیت و حجم را مینویسید، لینک همکاری در فروش خود را قرار دهید. در این حالت کاربر پس کلیک بر روی دانلود فیلم با کیفیت … و حجم … به صفحه اصلی خرید منتقل میشود.
سایت Beeptunes هم بهعنوان بزرگترین آرشیو آلبومهای موسیقی مجاز ایرانی، سیستم همکاری در فروش را برای همه آثار خود فراهم کرده است. حال شما مشابه یک سایت دانلود فیلم، میتوانید یک سایت دانلود موزیک هم به این صورت داشته باشید. باز هم مشابه قبل کافی است لینکهای همکاری در فروش که بهصورت اختصاصی برای شما ساخته میشوند، را در سایت قرار دهید.
عمومی بودن، پرطرفدار بودن و همچنین قیمت کم محصولات فرهنگیهنری مجاز، باعث شده که فروش آنها بسیار خوب باشد. خیلی ساده و بدون دردسر میتوانید به این شکل مدیریت یک سایت دانلود فیلم یا موزیک را که آثار مجاز ایرانی را بهصورت قانونی منتشر میکند، داشته باشید و از آن کسب درآمد کنید. بدون آنکه نگران فیلتر شدن سایت خود باشید!
روش محاسبه درآمد و تسویه حساب
همانطور که در مقاله پیشنیاز این مقاله مطرح شده، ساز و کار سیستم همکاری در فروش بسیار ساده است. یک سایت مرجع، لینکهایی را بهصورت اختصاصی برای یک کاربر آماده میکند. یعنی شما با عضویت در سیستمهای آنها لینکهای همکاری در فروش اختصاصی خودتان را دریافت میکنید.
سپس این کدها توسط سیستمهای سایت مرجع رصد میشوند. هر خریدی که از سمت این کدها در سایت آنها انجام شود، در پنل کاربری شما نمایش داده میشود. از همین رو باید پنل کاربری خود را همیشه چک کنید، زیرا گزارش کامل خریدها در آنجا نمایش داده میشود.
همه این پنلها قسمتی بهنام اطلاعات بانکی یا تسویه حساب دارند. معمولا برای تسویه حساب یک حدی را تعیین میکنند، برای مثال ۱۰ هزار تومان. وقتی به این مقدار درآمد برسید، آنها تمام مبلغ را طی بازه زمانی ۲ تا ۷ روز معمولا بهحسابی که آن را در سایت وارد کردهاید، واریز میکنند.
پایان
به انتها این مقاله از سایت فوربو رسیدیم. در خصوصی که درباره راهاندازی سایت و کسب و کار بر پایه سیستم همکاری در فروش سوالی داشتید، میتوانید آن را در قسمت نظرات ارسال کنید. ما حتما به سوال شما پاسخ خواهیم داد.
[megadesc]
حامی این مقاله سایت فوربو شوید
در صورتی که این مقاله برای شما مفید بود، میتوانید با انتخاب یکی از آیتمهای زیر، بهصورت کاملا اختیاری از فوربو حمایت کنید.
۲ هزار تومان | ۵ هزار تومان | مبلغ دلخواه
یا ما را در رسانههای زیر دنبال کنید
اینستاگرام | توییتر | تلگرام
[/megadesc]
خیلی خیلی عالی بود
هم خسته نباشید
هم دستتون درد نکنه
موفق باشید و پاینده
لطف دارید. ممنون از اینکه نظرتون رو ارسال کردید.
بسیار عالی بود
ممنونم از شما بابت مطالب آموزنده و جامع تان
ممنون از اینکه نظرتون رو ارسال کردید
با درود فراوان
مطالب ارایه شده برای من بسیار سود مند و کاربردی بود
لطفا و در صورت امکان وب سایت بنده را مورد بازدید قرار داده و راهنمایی بفرمایید که برای همکاری در فروش مناسب هست یا اینکه باید سایت جدید راه اندازی نمایم
ممنون از زحمات شما
در پناه حق
سلام، وقتبخیر
ممنون از اینکه نظرتوت رو ارسال کردید.
وبلاگ شما رو مشاهده کردم. اگر روی محتواتون کار کنید روی هر سرویس دهندهای میتونید نتیجه بگیرید اما کار روی یک وبلاگ بسیار سخت تر از یک سایت هست. پیشنهاد میکنم با راهاندازی یک سایت اینترنتی وارد مسیر راه انداری کسب و کار اینترنتی بشید و سیستم همکاری در فروش رو اونجا کار کنید.
سلام. اگر بخواهم سایتی راه اندازی کنم بر پایه سیستم همکاری در فروش، ساده ترین راه چیه؟
سلام، وقت بخیر
طبیعتا ساده ترین راه ساخت یک سایت وردپرسی هست و کار کردن با سرویسهای همکاری در فروش. اگر منظورتون کار کردن با این سرویسهاست.