لینک سازی موضوع قسمت هشتم بخش آموزش سئو سایت فوربو است. و در این مقاله قصد داریم شما را با موضوع ساخت لینک و گرفتن بکلینک از سایتهای دیگر آشنا کنیم. در ادمه با فوربو همراه باشید.
[megadesc]پیشنیاز این مقاله: اصول سئو و بهینه سازی موتور جستجو[/megadesc]
مقدمهای بر لینک سازی
در مقاله پیشنیاز؛ اصول سئو در خصوص انواع مدلهای سئو صحبت کردیم. اینکه چند مدل سئو کردن داریم و هر کدام چه ویژگیهایی دارند. یکی از انواع مدلهای سئو، سئو کلاه خاکستری (Gray Hat SEO) بود. مبحث لینک سازی به این مدل مربوط بوده و هرچه میگوییم در دایره این تعریف از مدل سئو کردن است.
در قسمت هفتم در خصوص خود لینک و ویژگیهای آن گفتیم. حتما قسمت هفت آموزش سئو را برای درک بهتر محتوا این مقاله، مطالعه کنید. در این قسمت سعی داریم شما را با همه روشهای ساخت لینک آشنا کنیم.
ساخت لینک و بهاصطلاح دریافت بکلینک از سایتهای دیگر همواره یکی از موضوعات مهم در بحث سئو و بهینهسازی موتور جستجو بوده است. خیلی ساده اگر بخواهم بگویم، یک زمان وقتی روی یک کلمه کلیدی، لینکهای زیادی برای یک سایت ساخته میشود. آن سایت روی آن کلمه کلیدی رتبه خوب در گوگل میگرفت.
پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید: ۵ اشتباه اساسی و مهم در لینک سازی ???
داستان کوتاه «اینجا کلیک کنید»
خیلی سادهتر این موضوع را با یک نمونه بسیار مشهور بررسی میکنیم. یادتان است که یک زمان سایتها از شما درخواست میکردند که فلشپلیر را بر روی مرورگر و سیستم خود کنید؟ در آن زمان -بهخصوص در سایتهای انگلیسی- همگی به صفحه اصلی دانلود فلشپلیر در سایت ادوبی لینک داده بودند. به این صورت که مینوشتند، برای دانلود رایگان فلشپیلر اینجا کلیک کنید. این کلمه «اینجا کلیک کنید» یا همان Click Here در همه سایتها به صفحه دانلود فلشپیلر سایت ادوبی لینک داده شده بود.
به این صورت کلی لینک برای سایت ادوبی با انکر تکست یا کلمه کلیدی Click Here ساخته شده بود. اعتبار سایت ادوبی در کلمه Click Here بالا رفته بود. و کافی بود که این کلمه را گوگل جستجو کنید تا سایت دانلود فلشپیلر ادوبی را در رتبه یک ببینید. در حالی که اصلا در این صفحه کلمه کلیدی بهنام Click Here وجود نداشت! این قدرت بکلینک و لینک ساختن بود!
روی «بود» بسیار تاکید دارم. برای اهمیت بکلینک و لینک سازی این مثال زده شد. اما امروزه با تغییرات عظیم گوگل در بحث الگوریتمها، متر و معیار رتبهبندی تغییر کرده و دیگر صرفا با لینک سازی و دریافت بکلینک از سایتهای دیگر، نمیتوان رتبه خوب در گوگل کسب کرد. و محتوا حرف اول را میزد. تولید محتوا همراه با رعایت اصول مقاله سئو شده میتواند جایگاه خوب مطالب شما را در گوگل تثبیت کند.
اما با همه این اوصاف، لینک سازی برای سایت یکی از تکنیکهایی مهمی است که ما را در چارچوب مدل سئو کلاه خاکستری قرار میدهد. و میتواند به ما کمک کند که بهتر بتوانیم محتوا خود را پخش کنیم. در ادامه این مقاله با فوربو همراه باشید تا شما را با زوایای دیگر لینک سازی علاوه بر کسب رتبه بهتر، آشنا کنیم.
تعریف بکلینک
بکلینک (Back Link) یا لینک بازگشتی به لینکی گفته میشود که یک سایت دیگر به سایت شما داده میشود. یعنی لینک سایت شما همراه با یک انکرتکست در سایت دیگری قرار گرفته است. بکلینک میتواند به دو صورت ایجاد شود.
بکلینک طبیعی
اولین دسته از بکلینکها هستند که معمولا با ارزشترین هستند. شما در این مدل هیچ کاری انجام نمیدهید جز کار اصلی خوتان! منظور این است که افراد و مدیران سایتهای دیگر خودشان تصمیم میگیرند که بهشما لینک دهند. سایت ویکیپدیا را که میشناسید. این سایت بیش از ۱ میلیون بکلینک دارد. آیا مدیر سایت و افراد شاغل در ویکیپدیا برای سایتشان بهصورت دستی لینک ساختهاند؟ قطعا نه.
وقتی یک سایت درجهای میرسد که همه از آن استفاده کنند و آن را بهعنوان یک مرجع بشناسند، این اتفاق میافتد. سایتهای قدیمی و مطالب با ارزش معمولا بکلینکهای بسیار زیادی دارند که طبیعی ساخته شدهاند. در سئو کلاه سفید هم مطرح شد که از دید گوگل بهترین روش سئو است. زیرا در آن بر روی کیفیت کار تمرکز میشود. و وقتی کیفیت کار، سرویس و مقالات شما بالا باشد، احتمال اینکه بقیه سایتها بهشما اشاره کنند، وجود دارد.
بکلینک ساختن؛ لینک سازی
وقتی بخواهیم خودمان برای سایت خودمان بکلینک بسازیم وارد مبحث جدید لینک سازی (Link Building) شدهایم. لینک سازی یعنی اینکه به سایتهایی که میتوان در آنها لینک ثبت کرد، مراجعه کرده و لینک سایت خود را قرار دهیم. در خصوص این مدل سایتها در ادامه این مقاله بهصورت کامل توضیح داده خواهد شد. اما فعلا به اهمیت لینک سازی و ساخت لینک برای سایت میپردازیم.
وقتی سایتی به شما لینک دهد. یعنی مطلب، مقاله، سرویس و یا بهصورت کلی سایت شما را تایید کرده است – از دید گوگل-. و این یک اعتبار برای سایت و همچنین دامنه شما است. خب حالا سوال پیش میآید که ما تازه کسب و کار خود را شروع کردهایم و بهمرحلهای نرسیدهایم که سایر سایتها بهما لینک دهند. ما چکار کنیم؟ جواب عمومی این است: خودتان برای خودتان لینک بسازید یا در پرانتز، لینک سازی کنید.
گوگل نمیتواند -در حالت عادی- متوجه شود که لینکهای یک سایت بهصورت طبیعی ساخته شدهاند یا غیر طبیعی و دستی. بههمین خاطر باز هم با تاکید اینکه لینکهای خود را طبیعی بسازید، گوگل فکر میکند که مقالات سایت شما با ارزش بودهاند، کیفیت داشتهاند که سایتی به شما لینک داده است. پس شما مهم هستید. مقاله با ارزش دارید و رتبه گوگل شما بهتر میشود. این فرآیند و در اصل آن فلسفه پشت لینک سازی است.
اما همانطور که تاکید شد، اگر وارد فاز غیر عادی لینک سازی شوید، گوگل کاملا میتواند متوجه رفتار شما شود و سایت را جریمه یا بهاصطلاح پنالتی (Penalty) کند. در انتهای این مقاله در این خصوص دو نکته مهم را بررسی میکنیم.
لینک ساختن برای چه؟
در این قسمت تنها میخواهم به یک مورد اشاره کنم و آن هم محتوا (Content) است. لینک ساختن برای سایتی که هیچی ندارد، کار بیهودهای است. بیهوده برای شما و خطرناک از دید گوگل. وقتی در سایت محتوایی نباشد که بخواهد کاربر را درگیر کند، چرا باید یک سایت بهشما لینک دهد؟ هیچ دلیل ندارد. حال وقتی شما هم در سایت خود هیچ چیز برای ارائه ندارید و بهدنبال لینک ساختن هستین، همچنین وضعی پیش میآید. گوگل متوجه غیر طبیعی بودن آن خواهد شد.
شاید بتوان بهصورت دورهای از طریق لینک در گوگل پیشرفت کرد. اما بر فرض که شما توانستهاید که کاربر را بهسایت بکشانید، چه دارید که در اختیارش قرار دهید که بماند؟ این مدل سئو کردن سایت در مدل سئو کلا سیاه قرار میگیرد. مانند سایتهای تور گردشگری که اهمیت اول فقط قرار گرفتن در رتبههای اول برای یک مدت کوتاهی هستند. مانند سال نو. در خصوص تکنیکهای سئو کلاه سیاه در مقالهای جداگانه توضیحاتی داده خواهد شد.
برگردیم به موضوع اصلی این پارگراف. شما باید بر اساس حجم مقالات سایت خود لینک سازی را انجام دهید و درنظر داشته باشید که همین محتوا ارزش سایت شما را تعیین میکند. نه صرفا کلی بکلینک.
لینک سازی بهچه درد میخورد؟
با اینکه گوگل در الگوریتمهای جدید خود سعی کرده اهمیت لینک و بکلینکهای یک سایت را کم کند. اما با این حال همواره داشتن لینک برای یک وبسایت مزایایی دارد که در این مقاله به سه مورد از مهمترین آنها اشاره خواهیم کرد.
اعتبار سایت
قدرت دامنه (Domain Autority) یکی از راههای تشخصی معتبر بودن و اعتبار یک سایت است. یکی از عوامل تاثیرگذار در این مقدار، لینکهای ورودی به سایت هستند. یعنی لینکهایی که به سایت موردنظر داده شدهاند. همان بکلینکها. پس میتوان یکی از فواید لینک سازی را افزایش قدرت دامنه و پس آن افزایش اعتبار یک سایت دانست.
البته این مورد به این معنی نیست که هر سایتی که بکلینکهای بیشتری داشت اعتبار بیشتری دارد. بلکه کیفیت هر یک از بکلینکها نیز اهمیت داد. اینکه آن سایتی که به شما لینک داده، خودش که قدرت دامنهای دارد. برای مثال ممکن است دو سایت مشابه، هر کدام ۲۰ بکلینک داشته باشند. آیا یعنی هر دو یک اعتبار و قدرت دامنه دارند؟ خیر. باید دید که هر کدام از این ۲۰ لینک از چه سایتهایی ساخته شدهاند.
وبسایت و ابزار آنلاین MOZ بر اساس فاکتورهای خود، برای سایتها مقداری را تحت عنوان قدرت دامنه یا Domain Authority و قدرت صفحه یا Page Authority تعیین میکند.
پخش محتوا
پخش یا توزیع محتوا (Content Distribution) یکی دیگر از اهداف لینک سازی و ساخت لینک است. وقتی میگوییم ساخت لینک، صرفا اضافه لینک با یک انکر تکست نیست. شما میتوانید مقالات سایت خود را در سایتهای دیگر قرار دهید و بر روی یک کلمه یا دو کلمه به سایت خود لینک دهید. این مدل لینک سازی به پخش و توزیع محتوا شما کمک میکند.
سایتهای ارائه دهنده خدمات بلاگ، رسانههای اجتماعی، انجمنهای اینترنتی مراجعی هستند که میتوانید در آنها مقالات و مطالب سایت خود را بازنشر کنید. پخش محتوا جدا از اینکه برای خود محتوا اصلی در سایت شما اهمیت دارد، میتواند از طریق دریافت لینک، برای سایت شما از لحاظ سئو اهمیت داشته باشد.
برندسازی
در جدیدترین تغییرات الگوریتمهای گوگل مشاهده کردیم که سایتهایی که برند در حوزه کسب و کار خود بودنند، رتبههای بهتری نسبت به سایتهای تازهکار پیدا کردند. جدا از اینکه برخی از آنها کیفیت محتوا بهتری داشتند، بهصورت کلی این تفاوت در چندین سایت بزرگ دیده شد.
در گوگل و بهبیان بهتر در فضای اینترنت یک مدل برندسازی دیگری نیز وجود دارد که به اشاره شدن در سایتهای دیگر مربوط میشود. اگر عنوان و نام سایت شما در سایتهای دیگر -چه به صورت تک چه همراه با لینک- قرار گیرد، از دید گوگل شما یک برند هستید! خیلی تعریف عجیبی شد. اما به همین شکل است.
از یک برند شناخته شده در سایتهای دیگر صحبت میشود، مقاله منتشر میشود و در پس آن لینک به سایتش داده میشود. شما با ساخت بکلینک در سایتهای دیگر از این نظر هم میتوانید خود را مطرح کنید. طبیعتا با چهار پنچتا لینک برند نمیتوانید بسازید! اما میتوانید خیلی آرام و هرچند سطحی، در مسیرش قرار بگیرید. پس لینک سازی به برند شما نیز کمک خواهد کرد.
کجا لینک بسازیم؟
به یک سوال مهم در خصوص لینک بیلدینگ یا همان لینک سازی میرسیم. کجا لینک بسازیم؟ چه سایتهایی برای ساخت لینک وجود دارند؟ سایتهای برای لینک سازی را چطور پیدا کنیم؟
در این قسمت میخواهیم به این دست سوالها پاسخ دهیم. خب طبیعتا هر سایتی توانایی انتشار لینک را دارد و میتوانید در آنها لینک سایت خود را ثبت کنید. اما نحوه این ثبت کردن متفاوت است. برخی بهصورت رایگان و حتی بدون تایید مدیریت بهشما اجازه درج لینک میدهند. مانند کامنت یا دیدگاه گذاشتن در سایتها. و یا برخی دیگر بابت انتشار لینک از شما پول دریافت میکنند. مانند مدل لینک سازی از طریق رپورتاژ آگهی.
در این مقاله کاری به مدل رایگان و با هزینه بود لینک سازی نداریم. در حالی که غالب روشها رایگان هستند. در این قسمت قصد داریم شما را مدل سایتهایی که میتوانید در آنها لینک سایت خود را ثبت کنید، معرفی کنیم. در هر یک از دستهبندیهای مطرح شده بسیاری سایت وجود دارد که با جستجو ساده میوانید به آنها دسترسی داشته باشید. همچنین در انتها در هر بخش نمونههایی جهت لینک سازی مطرح میشود.
لازم بهذکر است که مقاله لینک بیلدینگ سایت فوربو در سطح مقدماتی در حال آشنا کردن شما با مباحث این تعریف است. و پس از این مقاله در سایت در بخشهای دیگر بازاریابی موتور جستجو بهسایر مباحث حرفهای لینک سازی خواهیم پرداخت. همچنین مدل سایتهای بیشتری برای لینک سازی وجود دارند که در آپدیتهای بعدی مقاله به معرفی نمونههای بیشتر میپردازیم.
۱) رسانههای اجتماعی
رسانههای اجتماعی (Social Media) اولین، سادهترین و دمدستترین سایتهایی هستند که میتوانید لینک سایت خود را در آنها درج کنید. خوشبختانه این سایتها توسط گوگل بهصورت کامل شناسایی شدهاند و مورد تایید هستند. و شما بههیچ وجه بهخاطر ساخت و انتشار لینک در این سایتها، جریمه نخواهید شد.
پس میتوانید با خیال راحت لینک مقالات و صفحههای مهم سایت خود را در تمامی رسانههای اجتماعی درج کنید. اولین سرویسهای که میتوانید بهخوبی در آنها لینک بسازید، فیسبوک (Facebook)، توییتر (Twitter)، ردیت (Reddit)، لینکدین (LinkedIn) و ویکی (VK) هستند. این سایتها قابلیت درج لینک بهصورت مستقیم را دارند. و میتوانید تمامی مطالب و مقالات سایت خود را در آنها بازنشر کنید.
رسانه اجتماعی اینستاگرام (Instagram) هم قابلیت درج لینک در بایو را دارد و میتوانید یک لینک را وارد کنید. علاوه بر این اگر حساب شما تجاری (Business) باشد و همچنین بالای ۱۰ هزار دنبالکننده (Follower) داشته باشید، میتوانید در استوری (Story)های خود نیز لینک سایت قرار دهید.
پیدا کردن رسانههای اجتماعی کار سادهای است. هر کشوری برای خود چندین رسانه اجتماعی دارد. و میتوانید با جستجو ساده در مورد آنها اطلاع پیدا کنید. در آنها عضو شده و لینک سایت خود را در آنجا ثبت کنید. سایتهای معرفی شده در این بخش معروفترین و مهمترین سایتها از نوع رسانههای اجتماعی بودند که اعتبار دامنه بالایی دارند اما هزاران سایت دیگر از این دست برای لینک سازی ساده و آسان وجود دارد.
۲) سایتهای اشتراکگذاری ویدیو
سرویسهای اشتراکگذاری ویدیو هم بهعنوان یک منبع خوب باری ساخت لینک بهحساب میآید. همانند رسانههای اجتماعی، سایتهای اشتراکگذاری ویدیو هم تنوع بسیار زیادی دارند. خوشبختانه در همه آنها هم حداقل در قسمت پروفایل و صفحه اصلی صفحه شما، اجازه درج لینک را بهشما میدهند. برخی هم در توضیحات ویدیو این اجازه را بهشما میدهند. مانند سایت یوتوب (YouTube).
در بین سایتهایی ایرانی بیش از ۲۰ سایت اشتراکگذاری شناخته شده داریم. آپارات (Aparat)، نماشا (Namasha)، تماشا (Tamasha) و کلی سایت دیگر. با جستجو در گوگل میتوانید لیست کاملی از این سایتها را پیدا کنید. وقتی در ایران بیش از ۲۰ مورد سایت اشتراک گذاری وجود داشته باشد، قطعا در سایر کشورها حداقل ۲ برابر این مقدار، سایت وجود دارد.
در صورتی که در سایت خود ویدیوهایی دارید، میتوانید آنها را در این سایتها بهصورت گسترده پخش کنید. حتی اگر ویدیو هم ندارید، تنها با ثبتنام و تکمیل صفحه اختصاصی خودتان در این سایتها، لینک سایت خود را ثبت کنید.
۳) انجمنها
انجمنها یکی از منابع بسیار مفید برای ساخت لینک و لینک سازی هستند. زیرا در آنها میتوانید مطالب و مقالات سایت خود را نیز منتشر کنید. در رسانههای اجتماعی نهایت بتوانید، قسمت کوتاهی را منتشر کنید، اما انجمنهای اینترنتی شما قادر خواهید بود که یک مقاله را بهصورت کامل منتشر کنید.
انجمن تا دلتان بخواهد در هر موضوع و زمینهای وجود دارد. فقط کافی است که باز هم دستبهکار شوید و در گوگل جستجو کنید. سایتهایی مثل انجمن سختافزار مگ، مجیدآنلاین و… نمونههایی از انجمنهای فعال داخلی هستند. زبان و کشور این انجمنها اصلا در لینک سازی مهم نیست. تنها کافی است که آنها را پیدا کنید. در بین سایتهایی ایرانی هم بسیاری انجمن با موضوعات تخصصی وجود دارد. پس بهتر است انجمنهای مرتبط با کسب و کار و سایت خود را برای لینک بیلدینگ انتخاب کنید.
ثبتنام کنید. اطلاعات خود را وارد کنید. سپس مقالت سایت خود را در این انجمنها بهاشتراک بگذارید. سپس در آن، یا بر روی کلمات کلیدی مشخص لینک سایت خود را قرار دهید. و یا در انتهای آن، تنها روی کلمه منبع، به مقاله سایت خود لینک دهید. که این بهترین روش برای انتشار و پخش محتوا شما است.
۴) کامنت سایتها
قسمت نظرات یا همان کامنتها (Comment) سایتها نیز یک محل بیدفاع! در بسیاری از سایتها است. بهخصوص سایتهای قدیمی با اعتبار دامنه بالا و معمولا خارجی. بسیاری سایت با کیفیت در این خصوص وجود دارد که در یکی از مطالب سایت آنها، قسمت کامنتهایش آزاد است. و شما میتوانید لینک سایت خود را بدون حتی تایید مدیر سایت، درج کنید.
کافی است اسم و ایمیل خود را وارد کنید. دو حالت وجود دارد یا در همان فیلدهای نام و ایمیل، فیلد سایت هم وجود دارد. و یا در خود متن میتوانید بهصورت دستی لینک گذاشته و یا کد html را برای لینک وارد کنید. در قسمت هفتم آموزش سئو، در خصوص کد html لینکها و آموزش نوشتن آنها صحبت کردیم.
برای مثال در سایت دانشگاه یوتا (در این صفحه) میتوانید لینک سایت خود را در کامنت درج کنید و از یک سایت با اعتبار دامنه بالا، لینک دریافت کنید. کامنت شما نیازی به تایید ندارد و میتوانید بهراحتی از این سایت لینک بگیرید. (نمونه دیگر – این صفحه)
۵) رپورتاژ آگهی
رپورتاژ آگهی را میتوان بهعنوان بهترین روش برای دریافت بک لینک معرفی کرد. اما خب بییشتر هزینه را هم برای شما به همراه دارد. اما میتوانید با استفاده از آن در یک سایت پرطرفدار با اعتبار دامنه بالا، یک متن تبلیغاتی را بهصورت کامل در قالب یک پست (همانند سایر مطالب آن سایت) منتشر کنید. و در آن چندین لینک به سایت خود هم بدهید.
میتوانید عنوان، عکس و توضیحات کامل مطلب را آماده کرده و آن را در سایتهای با اعتبار دامنه بالا منتشر کنید. رپورتاژ آگهی با یک تیر دو نشان زدن است. از یک طرف میتوانید از لحاظ گوگل، چند بک لینک با کیفیت از یک سایت با اعتبار دامنه بالا دریافت کنید. و هم میتوانید تبلیغ خود را به هزاران کاربر آن سایت معرفی کنید.
در صورتی که قصد داشتید، رپورتاژ سفارش دهید، توصیه میشود از سایتهای مرتبط با حوزه کاری استفاده کنید. همچنین دست روی بهترین سایتهای آن حوزه بزارید تا هم از لحاظ سئو و هم از لحاظ جذب مخاطب، موفق عمل کرده باشید. سایتهایی که در سطح اول ایران فعالیت میکنند تعرفه رپورتاژ آگهی بین ۴۰۰-۵۰۰ هزار تومان تا ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دارند.
۶) وبلاگ
وبلاگها و سرویسهای بلاگ هم همانند رسانههای اجتماعی یک بستر بسیار خوب و ساده برای لینک سازی هستند. سرویسهای وبلاگدهی بسیاری در ایران وجود دارد که شاید تعداد آنها بیش از ۱۰۰ مورد باشد. میتوانید آنها را با جستجو پیدا کرده و با ساخت بلاگ، یک بستر برای لینک سازی داشته باشید. سایتهایی مثل بلاگفا (Blogfa) در ایران بهترین رتبه و اعتبار را برای ساخت لینک دارند.
همچنین در هر کشور، همانند ایران، صدها سرویس وبلاگ وجود دارد که میتوانید با پیدا کردن آنها در آنها لینک بسازید. از مشهورترین سرویسهای بینالمللی وبلاگ میتوان به سرویس بلاگ وردپرس (WordPress) و بلاگر (Blogger) اشاره کرد.
۷) سایتهای درج آگهی
سایتهای درج آگهی هم یک بستر مناسب را برای درج لینک فراهم میکنند. کافی است در گوگل عبارت «سایتهای درج آگهی» را جستجو کنید تا با لیست انبوهی از این سایتها روبهرو شوید. برخی از آنها در قسمت ثبتنام، فیلدی برای درج لینک دارند که میتوانید لینک خود را در آنها ثبت کنید. و برخی دیگر در خود متن آگهی قابلیت درج لینک را برای شما فراهم میکنند که میتوانید از آن هم استفاده کنید.
۸) سایتهای پرسش و پاسخ
سایتهای پرسش و پاسخ هم گزینه مناسبی برای لینک سازی و ساخت لینک هستند. در این سایتها هم میتوانید ثبتنام کرده و سپس وارد لیست سوالات شوید. با توجه به گسترده بودن دامنه فعالیت آنها، امکان پیدا کردن سوال در موضوعات مختلف وجود دارد.
اگر در یکی از سوالات احساس کردید، ارتباطی میان آن با مقالات سایت شما وجود دارد، میتوانید لینک سایت خود را در پاسخ به آن سوال در متن ارسالی قرار دهید. تا لینک سایت شما در جوابها درج شود. جدا از لینک و اعتبار از لحاظ سئو، میتوانید از این طریق کاربر علاقهمند بهموضوع را به سایت خود جذب کنید.
سایتهای زیادی در این حوزه در دنیا فعالیت میکنند. دو نمونه از سایتهای ایرانی پرسش و پاسخ، سایتهای جواب ۲۴ و جوابیاب هستند.
۲ نکته مهم در مورد ساخت لینک برای پنالتی نشدن
همانطور که در ابتدا مقاله مطرح شد، زیادهروی و غیر طبیعی لینک ساختن حتما بهضرر شما خواهد بود و باعث میشود که توسط گوگل جریمه شوید. در ادامه بهعنوان حسنختام قسمت هفتم آموزش سئو سایت فوربو به دو مورد مهم در ساخت لینک اشاره میکنیم.
زیادهروی نکنید، عادی باشید
اگر تا دیروز سایت شما در سه ماه گذشته فقط ۲۰ بکلینک داشته اما از فردا روزی ۲۰ لینک بسیازید، مشخص است که در حال زیادهروی هستید. باید عادی باشید. عادی لینک بسیازید. بهگونهای که گوگل تصور کند لینکهای شما بهصورت طبیعی در حال ساخته شدن هستند. در خصوص برنامه زمانی لینک سازی در آینده مقاله در سایت منتشر خواهیم کرد. اما در همین بخش توجه داشته باشید که همراه با پیشرفت سایت خود لینک بسازید.
کار کنید و مقاله منتشر کنید. و در کنار آن خیلی آرام لینک بسازید. یک سایت بیمحتوا و بیکیفیت با تعداد زیاد لینک معتبر نمیشود! تمرکز اصلی خودتان را روی محتوا بسازید و لینک سازی را هم بهنظر من در راستای پخش و توزیع محتوا انجام دهید. نه صرفا گرفتن یک لینک روی یک انکر تکست.
[megadesc]پیشنهاد مقاله: اشتباه در لینک سازی[/megadesc]متنوع لینک بسازید
همانطور که گفته شد باید طبیعی و عادی لینک بسازید. به صورت عادی لینکهای یک سایت از مدل سایتهای مختلفی گرفته شده است. حال اگر شما بیایید همه لینکهای خود را در سایتهای که کامنت باز دارند بگذارید، مشخص است که با مشکل روبرو خواهید شد. متنوع از مدل سایتهای مختلفی با انکر تکستهای مختلف برای صفحات مختلف سایت خود لینک بسازید تا ریسک جریمه شدن به حداقل برسد. در خصوص تکنیکهای حساس لینک سازی حتما بهزودی مقالاتی را منتشر میکنیم.
پایان
به انتها قسمت هفتم آموزش سئو در سایت فوربو رسیدیم. اگر در خصوص لینک سازی و ساخت لینک سوالی دارید، میتوانید آن را از طریق قسمت نظرات برای ما ارسال کنید. حتما به سوال شما پاسخ خواهیم داد. ممنون از همراهی شما.
سلام. خداقوت. بسیار اموزش جامع و کاملی بود. سپاس از وقتی که میگذارید
مرسی.
سلام مسیح جمالیان اگه میشه لینک بفرستید
لینک می خوام درست کنم
درست کنید 🙂
اگر سوال دقیقی در خصوص لینک سازی دارید حتما بپرسید، خوشحال میشم کمک کنم.
درود. اطلاعات خیلی خوبی در مورد لینک سازی ارائه کردید. اما مشکل اینجاست که در بسیاری از مواقع با توجه نوع فعالیت سایت و یا نوع محتوا امکان ایجاد لینک ارگانیک وجود ندارد. و لینک سازی مصنوعی هم بسیار تجربیست. از طرفی دیگر اینکه نمیتوانیم معیار دقیقی از تاثیری بک لینک ها بدست بیاریم بسیار دلسرد کننده است.
سلام، ممنون از این اینکه مطالعه کردید.
بله درسته روی برخی از موضوعات ممکنه کار سخت باشه. به صورت کلی پیشنهاد من همیشه اینه که روی محتوا کار کنید و لینک سازی رو خیلی جدی دنبال نکنید. تونستید به صورت پراکنده و بهظاهر طبیعی بسازید نشد هم نشد! کیفیت محتوا خیلی بیشتر اهمیت داره. در این خصوص پیشناد میکنم مقاله زیر رو هم در خصوص نوشتن محتوا با کیفیت برای سایت مطالعه کنید.
https://furbodm.com/comprehensive-content/
سلام یک فیلم که ۸۶۵ مگاباته رو می خواستم با حجمه کمی ارسال کنم طرف خودش بره ۸۶۵ رو دانلود کنه از طربق لینکه من
سلام،
ببخشید چی سرچ کردید که به این مقاله رسیدید؟ 🙂
باید توی یه سروری یا سرویسهای آپلودر آپلود کنید که باید ۸۶۵ مگ آپلود کنید کامل تا لینک به شما بده و طرف مقابل دانلود کنه.