استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی فیس‌بوک، توییتر و اینستاگرام

استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی فیس‌بوک، توییتر و اینستاگرام

Picture of رضا توکلی

رضا توکلی

نویسنده علاقه‌مند به داستان | سازنده فوربو

در نهمین قسمت آموزش سئو سایت فوربو به بررسی تاثیر رسانه‌های اجتماعی بر سئو پرداختیم. حال مقاله‌ای دیگر در دسته‌بندی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی قصد داریم به استراتژی بپردازیم. استراتژی فعالیت در شبکه‌های اجتماعی. در ادامه این مقاله با فوربو دیجیتال مارکتینگ همراه باشید.

[megadesc]پیش‌نیاز این مقاله: اصول بازاریابی رسانه‌های اجتماعی[/megadesc]

 

مقدمه؛ استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی

در مقاله پیش‌نیاز این مقاله، یعنی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی به روش‌های این نوع فعالیت پرداخته بودیم. و در مورد روش‌های مختلف کار گفته بودیم. اما در این مقاله که هم‌پوشانی‌ای با بخش استراتژی بازاریابی هم دارد. قصد داریم خیلی تخصصی‌تر این موضوع را بررسی کنیم.

در این مقاله تنها بر روی سه شبکه اجتماعی تمرکز می‌کنیم. شبکه‌های اجتماعی فیس‌بوک، توییتر و اینستاگرام. در مقاله مربوط به سئو و رسانه‌های اجتماعی، چندین شبکه اجتماعی دیگر هم به‌عنوان منبع‌های خوب برای فعالیت معرفی شدند. اما به‌دلیل محبوبیت بیشتر این سه شبکه اجتماعی، در این مقاله قصد داریم که تنها به این سه مورد بپردازیم.

رسانه‌های اجتماعی فیس‌بوک، توییتر و اینستاگرام از لحاظ اعتبار سایت، در جایگاه بسیار بالایی هستند. هم از لحاظ سئو و بهنیه‌سازی و هم از لحاظ محبوبیت، می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای فعالیت باشند. از فیس‌بوک شروع می‌کنیم به اینستاگرام می‌رسیم. اما امروز در زمان نگارش این مقاله ایرانیان بیشتری در اینستاگرام نسبت به فیس‌بوک و توییتر فعال هستند.

در مقاله استراتژی رسانه‌های اجتماعی هدف اصلی را به‌نوعی برندسازی می‌دانیم. برندسازی در درازمدت می‌تواند برای شما اهداف دیگری مانند افزایش ترافیک، افزایش فروش و وفاداری مشتری را به‌همراه داشته باشد. پس توصیه می‌شود که هدف اصلی شما از فعالیت در رسانه‌های اجتماعی، برندسازی و افزایش آگاهی کاربران از برند شما باشد.

رویکرد ما هم دراین مقاله و استراتژی‌های مطرح شده، همگی در راستای تقویت برند شما هستند. رسانه‌های اجتماعی بسیار خوب می‌توانند برند شما را به کاربر نزدیک کنند. توجه داشته باشید که بسیاری از امکانات در همه رسانه‌های اجتماعی وجود دارند. اما برای جلوگیری از محتوا تکراری در مقاله، برخی ویژگی‌ها را تنها برای یک شبکه اجتماعی معرفی کرده‌ایم. برای مثال فیس‌بوک هم قابلیت انتشار استوری همراه با لینک را دارد اما در بخش استراتژی فعالیت در فیس‌بوک، به آن اشاره نشده است. و در بخش مربوط به اینستاگرام آن را بررسی می‌کنیم.

 در ادامه مقاله استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی سایت فوربو همراه باشید.

استراتژی فعالیت در فیس‌بوک

استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی فیس‌بوک، توییتر و اینستاگرام

فیس‌بوک (Facebook) پدر همه رسانه‌های اجتماعی است. از همان ابتدا تاسیس تا به امروز محبوبیت داشته و همچنان هم دارد. بیش از دو میلیارد نفر در فیس‌بوک ثبت‌نام کرده‌اند. اما در این بخش کاری به این مقدمات نداریم.

چیزی که باعث می‌شود فیس‌بوک را به‌عنوان یک رسانه اجتماعی مهم در نظر بگیریم، امکاناتی است که در اختیار شما می‌گذارد. امکان اشتراک گذاری متن‌های بلند، عکس، ویدیو و لینک از ویژگی‌هایی هستند که برای یک فعالیت مناسب به آن‌ها نیاز داریم.

هدف از فعالیت این است که از هر طریقی خود را به‌کاربران معرفی کنیم. در فیس‌بوک می‌توانید از طریق راه‌های مختلفی که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم. خود را به‌ کاربران و مخاطبین نزدیک و در مرحله بعد کسب و کار خود را به آن‌ها معرفی کنید.

اول) تکمیل پروفایل کاربری

اولین نکته که در همه رسانه‌های اجتماعی باید به آن توجه کنید. پروفایل (Profile) است. خود حساب کاربری شما می‌تواند اطلاعات زیادی را به کاربران منتقل کند. و شما باید از آن استفاده کنید. استفاده از لوگو در تصویر پروفایل. نوشتن توضیحات مختصر در خصوص فعالیت‌تان. و لینک سایت.

این‌ها مواردی هستند که باید حتما آن‌ها را رعایت کنید. اما چیز دیگری نیز توصیه می‌شود. یک شعار. در برندسازی این مورد اهمیت بسیاری دارد. در رسانه‌های اجتماعی هم می‌توانید از آن استفاده کنید. در بخش پروفایل خود در فیس‌بوک از یک شعار مرتبط با کسب و کار خود استفاده کنید. یک شعار هم تنها می‌تواند یک جمله در شرح هدف و مسیر کسب و کار شما باشد.

در فیس‌بوک می‌توانید یک کاور بزرگ را در صفحه نمایش دهید.­در ان کاور می‌توانید از یک پوستر مربوط به کسب و کار خود استفاده کنید. و یا حتی یک تصویر زیبا -مجدد- مرتبط با کسب و کار خود استفاده کنید. نوشتن توضیحاتی در خود عکس هم می‌تواند بسیار موثر باشد.

بهینه سازی صفحه فیس‌بوک با دکمه فراخوان عمل

ویژگی‌ مهم و بسیار کاربردی صفحه فیس‌بوک مربوط به کلید فراخوان عمل (Call to Action) است. این کلید را می‌توانید در حالت‌های مختلفی تنظیم کنید. می‌توانید انتخاب کنید که کسی برای شما پیام بفرستد. آدرس محلی کسب و کار خود را می‌توانید قرار دهید. اگر همایش و یا برنامه‌ای دارید می‌توانید کلید رزرو را قرار دهید. همچنین  اگر یک فروشگاه اینترنتی دارید می‌توانید محصولات و پیشنهادی ویژه خود را روی این کلید قرار دهید. تا کاربر با کلیک بر روی آن به صفحه سایت شما بیاید.

اگر هم اپلیکیشن موبایل دارید می‌توانید خیلی راحت آن را در این بخش قرار داده و از کاربران بخواهید که آن را نصب کنند. برای هر کسب و کاری با توجه به حوزه‌ کاری‌اش، کلیدهای مختلفی به‌کار خواهد آمد. اما چیزی که برای همه مناسب است و می‌توانید تاثیرگذاری بیشتری باشد. دعوت به‌تماشا ویدیو معرفی است. اگر بتوانید یک ویدیو معرفی از کسب و کار خود داشته باشید و لینک آن را در این بخش قرار دهید، خیلی سریع و ساده می‌تواند مخاطب خود در فیس‌بوک را با کسب و کارتان آشنا کنید. در این بخش تنها پس از انتخاب اکشن موردنظر می‌توانید لینک موردنظر خود را وارد کنید تا بر روی پروفایل شما تنظیم شود.

دوم) معرفی کامل کسب و کار در پست‌های اول

در اولین پست‌های خود در فیس‌بوک، کسب و کارتان را معرفی کنید. می‌توانید همچنین ویدیو و یا هر مدل محتوای دیگری را هم در راستای معرفی کسب و کار خود منتشر کنید. اگر ویدیو را در خود فیس‌بوک آپلود کنید -یعنی لینک یوتوب یا سایت دیگری را قرار ندهید- می‌توانید در کلید فراخوان عمل بخش پروفایل آن را روی کلید قرار دهید تا پس از کلیک، مستقیما ویدیو شما پخش شود.

در فیس‌بوک می‌توانید مطالب بلند با تعداد کلمات بیش از ۱۰۰۰ را هم منشتر کنید. پس در نوشتن متن معرفی کسب و کار خود کامل و مفصل بنوسید. از تصویر و لوگوهای خود نیز استفاده کنید. همچنین اگر در سایت خود صفحه کامل درباره ما دارید، می‌توانید تنها بخش‌های مهم معرفی را در فیس‌بوک قرار داده و سپس لینک صفحه درباره ما خود را قرار دهید.

سوم) انتشار لینک مطالب جدید سایت

این مورد در همه رسانه‌های اجتماعی کاربرد دارد. در استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی این مورد را باز هم مشاهده خواهید کرد. هر مطلب و مقاله‌ای که در سایت می‌نویسید را حتما در فیس‌بوک خود هم قرار دهید. یک توضیح کوتاه در مورد آن بنوسید. یک توضیح که کاربر را ترغیب کند که بر روی لینک شما کلیک کرده و آن را مطالعه کند. پس از توضیح کوتاه، کافی است لینک مطلب را هم قرار دهید.

در فیس‌بوک لینک‌ها به‌صورت کامل خوانده می‌شوند. در قالب یک باکس کوچک همراه با تصویر نمایش داده می‌شوند. تصویر نمایش داده شده، همان تصویری است که به‌عنوان تصویر شاخص در سایت خود انتخاب کرده‌اید. پس برای حفظ زیبایی و افزایش جذابیت مطالب خود، حتما از تصاویر جذاب در سایت استفاده کنید. تا در فیس‌بوک هم به‌شکلی زیبا نمایش داده شود.

نکته دیگر در خصوص استراتژی انتشار مطالب در فیس‌بوک مربوط به هشتگ (Hashtag) است. کلمه کلیدی و یا عبارات کلیدی مرتبط با موضوع را حتما به‌صورت هشتگ (#) در انتها پست فیس‌بوک قرار دهید. تا پست شما در دسته مطالبی که از این هشتگ استفاده کرده‌اند، ثبت شود.

چهارم) انتشار بخش‌هایی از مطالب

در بین لینک‌های منتشر شده، گاهی هم بخش‌هایی از مطالب خود را منتشر کنید. در حد چندین پارگراف. این مورد تنها از این جهت مطرح شده که همه تمرکز شما بر رو سایت نباشد. کاربر اگر قرار نبود سایت شما را مشاهده کند که خودش سایت را چک می‌کرد. گاهی کاربر تنها قصد دارد در خود رسانه اجتماعی موردنظرش اخبار و اطلاعات را مطالعه کند.

از همین رو -مخصوصا اگر مطالبی که جنبه خبری دارند- مطالب کوتاه و بلندی را در کنار لینک‌های سایت خود منتشر کنید. تا بتوانید توجه آن دسته مخاطبینی که علاقه‌ دارند در خود فیس‌بوک اطلاعات را بدست بیاورند را هم جلب کنید.

 

استراتژی فعالیت در توییتر

استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی فیس‌بوک، توییتر و اینستاگرام

استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی به توییتر (Twitter) رسید. در واقع توییتر یک شبکه اجتماعی متن‌محور است. مخاطبین این رسانه بیشتر قصد دارند که خیلی سریع و کوتاه از همه‌چیز باخبر شوند. این ماهیت شبکه اجتماعی توییتر است.

به همین خاطر برنامه شما برای فعالیت در توییر هم باید از همین جنس باشد. اطلاع‌رسانی در کوتاه‌ترین زمان. در استراتژی‌های مطرح شده در توییتر، این نکته را در دستور کار قرار داده‌ایم. همانند فیس‌بوک در چندین بخش مواردی را برای فعالیت بهتر در این شبکه اجتماعی مطرح می‌کنیم.

اول) تکمیل پروفایل

همانند هر شبکه اجتماعی دیگری در توییتر هم در ابتدا باید پروفایل خود را تکمیل کنید. استفاده از لوگو و نام‌کاربری ساده و نوشتن یک توضیح ساده که کسب و کار شما را معرفی کند. یکی از ویژگی‌های توییتر که در این بخش می‌توان به آن اشاره کرد، امکان قرار دادن لینک در بخش توضیحات زندگی‌نامه (Bio) صفحه است.

استراتژی فعالیت در توییتر

شما می‌توانید علاوه بر قسمت مربوط به لینک، در خود توضیحات حساب کاربری خود هم لینک قرار دهید. از همین رو می‌توانید آدرس یکی از صفحه‌های پرطرفدار یا یک صفحه فرود (Landing Page) خاص را قرار دهید. در واقع دو لینک می‌توانید در پروفایل توییتر خود برای سایت داشته باشید.

همانند فیس‌بوک، در توییتر هم علاوه بر تصویر پروفایل، می‌توانید یک تصویر بزرگ را به‌عنوان کاور صفحه خود در نظر بگیرید. در قسمت حساب کاربری توییر می‌توان یک موقعیت مکانی (Location) را هم قرار داد. از همین رو اگر کسب و کار محلی نیز دارید، می‌توانید در این بخش محل آن را مشخص کنید تا در پروفایل شما نمایش داده شود.

دوم) درست کردن یک هشتگ اختصاصی

استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی در هر یک از رسانه‌ها متفاوت می‌تواند باشد. در توییتر از آنجایی که محدودیت کاراکتر وجود دارد، نمی‌توان توییت‌های بلند را منتشر کرد. به همین خاطر معمولا تعداد توییت‌های صفحه‌های پرطرفدار به هزاران توییت می‌رسد و این خواندن آن‌ها برای افراد سخت می‌کند. به‌خصوص مخاطبینی که برای اولین بار به صفحه شما سر می‌زنند.

شما می‌توانید در توییتر یک هشتگ اختصاصی برای خود آماده کنید. البته اسمش فقط اختصاصی است وگرنه محدودیت استفاده ندارد. و هر کاربری هم می‌تواند از آن استفاده کند. اما درست کردن یک هشتگ با نام دلخواه خودتان می‌تواند یک نوع دسته‌بندی را در توییتر برای شما ایجاد کند.

اگر در توییت‌های خود با موضوعات مختلف از این هشتگ‌ها مدام استفاده کنید، کاربران متوجه اهمیت آن‌ها شده، و هشتگ‌ها را به‌منظور مشاهده توییت‌های بیشتر باز می‌کنند. هشتگ اختصاصی زدن جدا از هشتگ‌هایی است که با کلمات کلیدی می‌سازید. یعنی در کنار آن‌ها، از یک سری هشتگ خاص برای موضوعات مورد بحث استفاده کنید.

سوم) درست کردن رشته توییت

یک قابلیت جالب در توییتر وجود دارد و آن هم قابلیت پین کردن (Pin) یا همان سنجاق زدن توییت است. شما می‌توانید یکی از توییت‌های خود را در ابتدای صفحه پین کنید. در این حالت هر کس که صفحه شما را باز کند، همیشه اولین توییت را آن توییتی می‌بیند که شما آن را پین کرده‌اید.

در استراتژی فعالیت در فیس‌بوک مطرح شد که در ابتدا، پست‌هایی با محوریت معرفی کسب و کار خود بنویسید. در توییتر هم می‌توانید این کار را انجام دهید. اما نیاز دارید که آن را در قالب چند توییت مطرح کنید. اینجا است که باید از رشته توییت (Thread) استفاده کنید. رشته توییت به مجموعه توییت‌های متصل به‌هم می‌گویند.

از لحاظ تکنیکی زمانی که شما به یک توییت از خودتان، منشن (Mention) دهید و درواقع پاسخی برای آن بنویسید، این دو توییت به هم متصل می‌شوند. حال اگر پشت سر هم در خصوص یک موضوع توییت‌هایی را پشت سر هم به‌هم متصل کنید یک رشته توییت را شکل داده‌اید. شما می‌توانید به این شکل کسب و کار خود را معرفی کنید. یا اصلا در خصوص هر موضوع که علاقه دارید مخاطبین صفحه شما آن را مطالعه کنند، پشت سر هم توییت بزنید. در خود صفحه توییت کردن امکان اضافه کردن توییت به توییت قبلی وجود دارد و می‌توانید تا ۱۰ توییت را به هم متصل کرده و همزمان آن‌ها را منتشر کنید.

حال اگر این رشته توییت اهمیت ویژه‌ای برای شما دارد. می‌توانید آن را به ابتدای صفحه پین کنید. تا همه کاربران آن را مشاهده کنند. برای پین کردن رشته توییت در توییتر، تنها کافی است که اولین توییت رشته توییت را پین کنید. سپس همه توییت‌ها پشت سر آن در قسمت منشن‌های آن توییت، لیست می‌شوند.

چهارم) انتشار لینک مطالب سایت

در استراتژی رسانه‌های اجتماعی انتشار لینک یک امر مرسوم است. و باید به آن توجه کنید و آن را انجام دهید. زیرا از طریق آن سوشیال سیگنال (Social Signal) برای سایت دریافت می‌کنید و این بر روی بهینه‌سازی سایت شما می‌تواند تاثیر داشته باشد. در توییتر هم هر موقع که مطالب جدیدی را در سایت منتشر کردید، می‌توانید لینک آن را در توییتر قرار دهید.

همانند فیس‌بوک در توییتر هم لینک‌ها به‌صورت کامل خوانده می‌شوند و کاور و عنوان اصلی آن‌ها در خود توییت نمایش داده می‌شود. لازم است که در ابتدای توییت یک توضیح کوتاه و جذابی را منشتر کنید. سپس لینک مطلب خود را قرار دهید. تا احتمال باز شدن لینک توسط کاربران بیشتر شود. مثل همیشه عکس و تصویر خود مطلب و عنوان انتخاب شده برای آن ، خود می‌تواند انگیزه برای باز کردن لینک در مخاطب ایجاد کند.

پنجم) انتشار نقل‌قول‌ها و جملات تاثیرگذار

کاربران توییتر -مخصوصا توییتر فارسی- علاقه زیادی به نقل‌قول‌ها و جملات تاتیرگذار دارند. در هر کسب و کار و هر حوزه کاری می‌تواند بسیاری جمله و نقل‌قول کلیدی پیدا کرد. بسیار مطلوب است اگر تعدادی از این جملات را در قالب توییت‌ در صفحه توییتر خود منتشر کنید.

در بین مطالب و لینک‌های سایت خود برای تنوع هم که شده، تعدادی توییت‌هایی به این شکل به جذب مخاطب به صفحه کمک می‌کند. دلیل آن هم این است که افراد معمولا توییت‌هایی از این دست را ریتوییت (Retweet) می‌کنند. ریتوییت کردن باعث می‌شود که توییت شما در صفحه آن‌ها برای مخاطبین آن‌ها هم نمایش داده شود. از همین رو می‌توانید مخاطبین جدیدی را هم از طریق این دست توییت‌ها پیدا کنید.

ششم) انتشار توییت‌هایی با جنبه خبری

در راستای تنوع دادن به انواع محتویات صفحه توییتر، می‌توانید توییت‌های از جنس خبر را هم منتشر کنید. البته همه‌چیز بستگی به موضوع فعالیت شما دارد. اما تقریبا در هر حوزه‌ای اخبار وجود دارد. و شما لازم نیست که حتما لینک و مطلب سایت خود را قرار دهید. شاید برخی تنها از خود توییتر برای آگاهی استفاده کنند و تمایلی به باز کردن لینک‌ها نداشته باشند.

به همین دلیل توصیه می‌شود که توییت‌های از جنس خبر و اطلاع‌رسانی را هم در کنار لینک مطالب سایت خود قرار دهید. همچنین در توییتر امکان قرار دادن ویدیو و عکس هم وجود دارد. پس از آن‌ها هم برای افزایش تعامل با کاربران استفاده کنید. این یک نکته مهم در استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی است.

 

استراتژی فعالیت در اینستاگرام

استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی فیس‌بوک، توییتر و اینستاگرام

به‌ اینستاگرام (Instagram) رسیدیم. این رسانه اجتماعی در حال حاضر پرمخاطب‌ترین رسانه‌ اجتماعی در ایران است. و بیش از ۲۵ میلیون کاربر ایرانی دارد. در این رسانه اجتماعی نمی‌توان لینک‌ها را به آن شکلی که در توییتر و فیس‌بوک وجود دارد، منتشر کرد. در واقع اینستاگرام قابلیتی برای خواندن محتویات لینک ندارد.

از همین رو چندان برای فعالیت به‌عنوان یک منبع برای تقویت سایت و افزایش بازدیدکننده، نمی‌توان روی آن حساب باز کرد. حتی قرار دادن لینک در بخش توضیحات پست هم سودی برای شما ندارد و به سایت شما لینک نمی‌شود. اما در بخش استوری (Story) قابلیت انتشار لینک وجود دارد. که البته برای همه فعال نیست. تنها آن دسته حساب‌های تجاری که بالای ۱۰ هزار (۱۰K) دنبال‌کننده (Follower) دارند، این امکان وجود دارد.

برای دقیق‌تر شدن بررسی این رسانه اجتماعی، همانند فیس‌بوک و توییتر در آیتم‌های مختلفی به‌شرح استراتژی فعالیت در اینستاگرام می‌پردازیم.

اول) تکمیل کردن پروفایل تجاری

در اینستاگرام می‌توانید علاوه بر یک حساب عادی و معمولی مانند همه افراد، برای خود یک صفحه تجاری راه‌اندازی کنید. حساب تجاری (Business Account) امکانی از سمت فیس‌بوک برای اینستاگرام است. شما باید صفحه خود را به‌ فیس‌بوک متصل کنید، سپس مدل فعالیت و دسته‌بندی موضوعی خود را انتخاب کنید.

با فعال کردن قابلیت صفحه تجاری اینستاگرام، می‌توانید در قسمت انتهایی زندگی‌نامه (Bio) سه کلید جدید را قرار دهید. کلیدهایی مانند تماس گرفتن، ایمیل زدن و موقعیت مکانی شما. همچنین اگر در سرویس‌های معرفی شده خود اینستاگرام، چیزی برای رزرو کردن داشته باشید، می‌توانید کلید آن را مشخص کنید.

متاسفانه برخلاف فیس‌بوک، در اینستاگرام نمی‌توانید لینک دلخواه برای کلیدها قرار دهید. و در حال حاضر مجبور خواهید بود با همین کلیدهای پیش‌فرض کار خود را انجام دهید. زمانی که حساب خود را تجاری کرده‌ باشید، می‌توانید از بخش آمار و ارقام اینستاگرام اینسایت (Instagram Insight) نیز استفاده کنید. این بخش‌ به‌نوعی بخش آمارگیر صفحه شما است. و اطلاعات جالبی را از مخاطبین‌ صفحه در اختیارتان قرار می‌دهد.

دوم) مشخص کردن یک تم گرافیکی

طبیعتا توصیه می‌شود که برای پست‌های خود در اینستاگرام یک تم مشخص داشته باشید.­ یک طرح و فرمی که ثابت باشد. حتما نمونه‌های مختلف و زیادی را در صفحه‌ها دیده‌اید. شما هم بهتر است یک طرح مخصوص خود را داشته باشید. از یک الگو گرافیکی استفاده کنید. اگر روری تصویر قرار است نوشته‌ای درج شود، از یک فونت خاص استفاده کنید.

به‌طور کلی حواستان به تم صفحه باشد. پالت رنگی شما در اینستاگرام توصیه می‌شود که از لوگو و سایت خود الهام کرده باشد. این یک‌پارچگی از لحاظ طراحی می‌تواند برای شما در برندسازی موثر باشد.

چهارم) استفاده درست از هایلات‌ها

یکی از امکانات جالب اینستاگرام، قابلیت هایلایت (Highlight) کردن استوری‌ها است. اگر یادتان باشد، هم در فیس‌بوک و هم توییتر به این مورد اشاره شد. که بیایید و کسب و کار خود را در ابتدا معرفی کنید. در فیس‌بوک می‌توانستید کلیدی را در پروفایل قرار دهید. در توییتر می‌توانستید یک رشته توییت را به صفحه پین کنید. حال در اینستاگرام می‌توانید یک سری استوری خاص را هایلایت کنید و در صفحه قرار دهید.

هایلایت‌ اینستاگرام

یک سری استوری می‌توانید در خصوص اینکه که هستید و چکار می‌کنید آماده کنید. و آن‌ها را منشتر کنید و سپس در قسمت هایلات قرار دهید. برای هایلایت‌های خود می‌توانید نام و حتی تصویر اختصاصی انتخاب کنید. بهترین کار استفاده از طرح و لوگوهای هماهنگ با هم است. تا جذابیت خاصی را به صفحه شما بدهد.

هایلایت‌های شما می‌تواند چیزهایی مانند درباره‌ما، ما چکار می‌کنیم؟، چگونه خرید کنیم و چیزهایی از این دست باشد. یا بسته به مدل کسب و کار می‌توانید مقاله‌ها، محتوا ویژه‌ و حتی محصولات برتر و پیشنهادهای ویژه را در بخش هایلایت قرار دهید. همچنین در ساده‌ترین حالت می‌تواند برای شما حکم دسته‌بندی استوری‌ها را داشته باشد.

سوم) انتشار قسمت‌هایی از مطالب مهم

با اینکه اینستاگرام برای انتشار عکس و ویدیو طراحی شده است. اما در بخش توضیحات (Caption) آن می‌توانید چندین پاراگراف در حد ۳۰۰ کلمه را منشتر کنید. بهترین کار این است که در خود تصویر اطلاعاتی را به کاربر بدهید. یعنی برای مثال با استفاده از یک تصویر جذاب و یک تیتر بر روی آن.

سپس در توضیحات بخش‌هایی از مطلب مهم خود را منتشر کنید. و در پایان به کاربران بگویید که برای خواندن نسخه کامل خبر و یا کسب و اطلاعات بیشتر به سراغ سایت شما بروند.

چهارم) از امکانات استوری استفاده کنید

در ادامه مورد قبل می‌توانید همچنین یک سری مطالب مهم را در استوری خود قرار دهید. و در متن توضیحات تصویر آن به‌عنوان پست، بنویسید که لینک مطلب در استوری. در استوری خود هم طرح گرافیکی خاص خود را داشته باشید. از تصاویر جذابی برای نشان دادن قسمت -کشیدن بالا- باز شدن لینک استفاده کنید.

استوری لینک دار کشیدن بالا تصویر اینستاگرام

با مشاهده نمونه‌های زیاد می‌توانید طرح و نشان خود را پیدا کنید. البته توجه داشته باشید که برای انتشار لینک در استوری لازم است که حتما حساب شما تجاری باشد. و همچنین بیش از ۱۰ هزار فالوور داشته باشد.

در استوری اینستاگرام امکانات زیادی قرار داده شده‌اند. به‌قدری هم زیاد شده‌اند که خود من با بسیاری از آن‌ها آشنایی ندارم. اما از قابلیت‌های مثل انتشار نظرسنجی و همچنین پرسش پاسخ می‌توانید استفاده کنید. این‌ها همگی در جهت افزایش تعامل شما با کاربران هستند. و می‌توانند بسیار برای نزدیکی شما با کاربر مفید و موثر باشند.

پایان

به‌انتهای مقاله استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی رسیدیم. در این مقاله آموزشی سعی شد از جهت‌های مختلف به بررسی مدل‌های فعالیت در شبکه‌های اجتماعی بپردازیم. نوشتن استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی می‌تواند برای شما در بخش برندسازی موثر باشد.

در خصوص رسانه‌های اجتماعی مطرح شده و همچنین سایر رسانه‌های اجتماعی به‌زودی در دسته‌بندی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی مقالاتی را منتشر خواهیم کرد. در صورتی که در خصوص این مقاله سوالی داشتید، می‌توانید آن را از طریق قسمت نظرات ارسال کنید. ما حتما به‌نظر شما پاسخ خواهیم داد. ممنون از همراهی شما.

 

[megadesc]

حامی این مقاله سایت فوربو شوید

در صورتی که این مقاله برای شما مفید بود، می‌توانید با انتخاب یکی از آیتم‌های زیر، به‌صورت کاملا اختیاری از فوربو حمایت کنید.

۲ هزار تومان | ۵ هزار تومان | مبلغ دلخواه

یا ما را در رسانه‌های زیر دنبال کنید

اینستاگرام | توییتر | تلگرام

[/megadesc]
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها