معرفی مهم‌ترین پلاگین یا افزونه‌های وردپرس

معرفی مهم‌ترین پلاگین یا افزونه‌های وردپرس

Picture of رضا توکلی

رضا توکلی

نویسنده علاقه‌مند به داستان | سازنده فوربو

پلاگین یا همان افزونه‌ در وردپرس یکی از آیتم‌هایی است که به شما کمک می‌کند، سایت با امکانات بیشتری داشته باشید. در این مقاله که متن قسمت ۱۵ پادکست فوربو است، قصد داریم به معرفی مهم‌ترین و کاربردی‌ترین پلاگین یا افزونه‌های وردپرس بپردازیم. در ادامه این مقاله همراه فوربو دیجیتال مارکتینگ باشید.

این مقاله را در پادکست فوربو بشنوید!

متنی که در ادامه آن را مطالعه می‌کنید، متن قسمت ۱۵ پادکست فوربو هست. به همین دلیل ادبیات آن و نحوه نگارش آن با سایر مقالات سایت فرق می‌کند. ما علاوه بر سایت فوربو، بر روی یک پادکست با موضوع کسب و کار اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ هم کار می‌کنیم. با نصب اپلیکیشن CastBox بر روی اندروید و آی‌او‌اس می‌تونید پادکست فوربو – Furbo رو سرچ کنید و اون رو دنبال کنید. برای اطلاع از سایر سرویس‌های پخش پادکست فوربو، به این صفحه مراجعه کنید.

[megadesc]

پیش نیاز این مقاله: آموزش کامل کار با سیستم مدیریت محتوا وردپرس

[/megadesc]

خب توی این قسمت می‌خوایم پلاگین‌های وردپرس رو معرفی کنیم. پلاگین‌هایی که امکانات جدیدی رو به وردپرس اضافه می‌کنن و یک سری‌ها هم ضروری هستن که لازمه شما از اونا روی سایتتون استفاده کنید.

برای اینکه منظم‌ بشه لیست ما، من پلاگین‌ها رو در ۷ دسته‌بندی تقسیم کردم. دسته‌های تکنیکی، امنیت، اس‌ای‌او، طراحی سایت، کاربران، فرم‌ها و فروشگاه.

پلاگین وردپرس

پلاگین های مربوط به مباحث تکنیکی

معرفی مهم‌ترین پلاگین یا افزونه‌های وردپرس

این رو هم بگم که اصلا نیاز نیست که شما همه پلاگین‌هایی که اینجا معرفی می‌کنیم رو نصب کنید. اتفاقا هرچی تعداد پلاگین‌های سایت شما کمتر باشه، سایت شما موثر تر می‌تونه کار کنه. اول از همه جداول دیتابیس شما الکی با اطلاعات پلاگین‌ها پر نمیشه و دوم هم اینکه بعضی پلاگین‌ها همزمان با هم مشکلاتی رو برای سایت ایجاد کنن. یک توضیح دیگه هم مونده که میزارم حالا بریم سراغ معرفی بعد اونجا میگم که چی بود. دسته‌بندی اول. پلاگین‌های مربوط به مباحث تکنیکی.

[megadesc]

پیشنهاد مقاله: آشنایی کامل با اصول سئو تکنیکال

[/megadesc]

شما وقتی وردپرس فارسی رو دانلود می‌کنید و روی سایت نصب می‌کنید، منوها و همه‌چی فارسی هست. اما اعداد و تاریخ نمایش داده شده، فارسی و شمسی نیستن. البته روی قالب پیش‌فرض وردپرس. ولی خب چون برای شروع همه با همون قالب پیش‌فرض روبرو میشن، لازمه که یک پلاگین رو در ابتدا نصب کنید.

۱) WP-Persian

اولین پلاگین، پلاگین وردپرس فارسی هست. دو سه تا یا شاید حتی بیشتر، از این مدل پلاگین وجود داره که همه‌شون هم یک کار می‌کنن. فرقی نمی‌کنه. شما در قسمت افزونه‌های وردپرس، روی افزودن که بزنید، میتونید سرچ کنید، وردپرس فارسی یا Wp persian و پیدا کنید پلاگین رو.

اون نکته رو که می‌خواستم بگم اینجا میگم. یک سری پلاگین‌هایی رو که معرفی می‌کنیم، کاملا رایگانن و به اصطلاح توی مخزن وردپرس آماده دانلود هستن. توی خود پیشخوان وردپرس در بخش افزونه‌ها میشه سرچ کردن و اونا رو نصب و فعال کرد. اما یک سریا رایگان نیستن و افزونه‌های ویژه یا پرمیوم هستن که شما نیاز دارید اونا رو از جای دیگه تهیه کنید. گوگل کنید سایت‌های زیادی رو میبینید که پلاگین‌های ویژه رو می‌فروشن.

وقتی شما از جای دیگه، غیر از وردپرس پلاگین تهیه کنید، باید اون رو به صورت دستی آپلود کنید. در همین بخش افزونه‌ها، یک قسمتی بالای صفجه هست به اسم افزودن افزونه. روی اون که بزنید، میشه فایل زیپ پلاگین رو آپلود کرد. بعد خودش بعد از آپلود اتوماتیک اکسترکت میشه و شما فقط باید روی نصب و بعد فعال‌سازی بزنید تا پلاگین آماده کار بشه. اینم از این نکته. حالا بریم سراغ پلاگین بعدی.

۲) W3 Total Cache

پلاگین بعدی W3 Total Cache هست که مروبط به کش سایت میشه. کش رو احتمالا میدونید که چیه. وقتی شما توی سایت میرید یا حتی اپلیکیشن‌های آنلاین -فرقی نداره- بار اول یکم طول میکشه، چون مرورگر باید همه اطلاعات توی صفحه دانلود کنه. ولی بار دوم سوم که میرید تو سایت خیلی سریع‌تر بالا میاد. این به‌خاطر کش هست.

درسته که کش در اصل یک امکانی از سمت مرورگر شماست. اما سایت باید این اجازه رو به مرورگر بده که سایت رو کش کنه. پلاگین W3 Total Cache این اجازه به سایت‌های وردپرسی میده. افزونه مناسب و ضروری هست برای سایت‌.

۳) Wp-Rocket

پلاگین بعدی Wp-Rocket هست یا همون موشک وردپرس. باز لازمه یک نکته دیگه بگم. وقتی پشت سر هم پلاگین معرفی می‌کنیم منظور این نیست که همه اینا باید نصب بشن. اتفاقا اگر ان دو پلاگینی که گفتم رو با هم نصب کنید، سایت به مشکل میخوره چون کار کش کردن رو هر دوی اینا انجام میدن. من اول اون پلاگین W3 Total Cache معرفی کردم چون رایگانه و در مخزن وردپرس هست. اما Wp- Rocket رایگان نیست. ولی کار کش کردن رو انجام میده.

افزونه موشک وردپرس علاوه بر قابلیت کش، یک کار دیگه هم انجام میده که اگر از این امکان خواستید استفاده کنید، دیگه می‌تونید فقط این افزونه رو نصب کنید و کار کش کردن رو هم به همین Wp-Rocket بسپارید. این پلاگین سرعت لود سایت شما رو بالا میره. در اصل میاد فایل‌های css و html قالب شما رو فشرده میکنه. یک سری الگوهای برای بهینه‌سازی جدول‌های دیتابیس شما داره و کلا افزونه مفیده. یک قابلیت خوب دیگه هم که داره اینه که حالت Lazy Load رو هم برای سایت شما فعال میکنه.

این حالت رو هم احتمالا دیدید توی سایت‌ها. وقتی شما سایتی رو باز می‌کنید، تصاویر اول صفحه یا اول مقاله سریع لود میشن و شما اونا رو میبیند ولی وقتی پایین‌تر میاد، در اصل اسکرول به پایین، تازه تصاویر پایینی لود میشن. این حالت باعث میشه که مرورگر همون اول مجبور نباشه کل محتوای صفحه رو لود کنه. دقیقا همون قسمتی رو لود میکنه کاربر داره نگاه می‌کنه. که طبیعتا باعث میشه خیلی سریع لود سایت تموم بشه و هر وقت کاربر پایین اومد، بقیه محتوا تصویری براش لود میشن.

۴) Insert Headers and Footers

افزونه بعدی شاید اول کار خیلی کاربردی نباشه ولی خب افزونه‌ مهمی هست و بهتره که داشته باشید. پلاگین insert header and footer. این افزونه به شما امکان اضافه کردن کد به بخش هدر و فوتر کدهای قالب سایت شما میده. شما اگر بخواید کدی رو مثلا کدهای تاییدیه گوگل برای سرچ کنسول یا گوگل آنالیتکس. این جور کدها رو شما مجبورید برید توی ویرایش کد قالب اصلی، بین اون همه کد اینا رو وارد کنید. که اگر یکی دو خط اشتباه وارد کنید، قالب سایت شما میتونه خراب بشه. این افزونه کمک می‌کنه که خیلی راحت این کدها اضافه کنید. تازه اگر قالب رو هم عوض کنید. در حالت بدون افزونه لازمه که دوباره کدها رو وارد کنید ولی خب این اگر این پلاگین رو داشته باشید خودش اتوماتیک روی قالب جدید شما هم وارد میکنه کدها رو.

افزونه‌های بخش مباحث تکنیکی تموم شدن و حالا میریم سراغ افزونه‌های مروبط به امنیت سایت.

پلاگین های امنیتی

معرفی مهم‌ترین پلاگین یا افزونه‌های وردپرس

۱) Akismet

اولین فزونه در این بخش، Akismet هست. این افزونه رایگانه ولی حالت پرمیوم هم داره ولی خب رایگانش کاملا کاری که می‌خوایم رو انجام میده. این پلاگین جلوی کامنت‌های اسپم سایت رو میگیره. و اونا رو مستقیم هدایت میکنه به بخش زباله‌دان. کامنت اسپم زیاد میاد و خوبه که نصب کنید این پلاگین رو. البته به صورت پیشفرض روی وردپرس این پلاگین نصب شده ولی باید فعالش کنید. فعال‌سازی هم نیاز به یک کد Api داره که باید از توی سایت خود اکیسمت اون رو دریافت کنید و ست کنید با وردپرس.

۲) Wordfence و ۳) iThemes Security

در این بخش دوتا پلاگین قدرمتند امنیتی رو معرفی می‌کنم که می‌تونید از هر کدوم که خواستید استفاده کنید. نسخه‌های پرومیوم رو هم تهیه کنید بهتره چون امکانات کامل‌تری رو میدن طبیعتا. افزونه اول Wordfence هست و دوم iThemes Security . این افزونه‌ها یک سری اطلاعات جامع از هکرها و اسمپرها دارن که از همون اول میتونن دسترسی رو بلاک کنن. یک سری فایل‌ها و اطلاعات سایت شما رو مخفی می‌کنن. می‌تونن آدرس پیش‌فرض ورود وردپرس که گفتم Wp-admin هست رو عوض کنن که دیگه صفحه ورود شما مشخص نباشه. اطلاعات امنیتی مثل تعداد ورود کاربران، ورود به صفحه مدیریت وردپرس و از این جور موارد رو هم به شما با ایمیل اطلاع میدن.

بخش‌های آنالیز و شناسایی و پاک کردن فایل‌های مخرب رو هم دارن. که در این بخش افزونه Wordfence بهتره. یک کار مهم دیگه هم که این دو افزونه انجام میدن، بکاپ گرفتن منظم در بازه‌های زمانی که شما می‌خواید هست.

۴) Sucuri

اگر بخواید از افزونه‌های رایگان هم در بخش امنیت استفاده کنید. هم می‌تونید نسخه عادی ithemes Secrity رو بگیرید یا یک افزونه رایگان که امکانات رایگانش از ithems بیشتره. اگر درست تلفظ کنم، Sucuri. این افزونه در مخزن وردپرس هست و میتونید دانلود کنید. دو تا افزونه رایگان دیگه رو هم معرفی می‌کنم که مکمل این افزونه می‌تونن باشن.

۵) iThemes Security

اول افزونه پرطرفدار iThemes Security هست که همونطور که از اسمش مشخصه بکاپ از سایت شما میگیره.

۶) Login LockDown

و افزونه دوم Login LockDown هست که اینم اگر کسی قصد داشته باشید پشت سر هم رمز عوض کنه و بخواد نفوذ کنه به وردپرس شما، آی‌پی اون شخص رو بلاک میکنه.

اینم از افزونه‌های امنیتی وردپرس. حالا میریم سراغ افزونه‌های مربوط به SEO که دوتا هم بیشتر نیستن.

پلاگین های مربوط به سئو

معرفی مهم‌ترین پلاگین یا افزونه‌های وردپرس

۱) Yoast SEO

بهترین افزونه وردپرس برای اس‌ای‌او یا همون بهینه‌سازی موتور جستجو افزونه Yoast SEO هست. فقط همین اول کار بگم که اصلا با نصب این افزونه و کلا هر افزونه مربوط به SEO اصلا قرار نیست رتبه سایت شما بهبود پیدا کنه و کلا پیشرفت کنید. همه افزونه‌ها یک ابزارهایی هستن که به شما کمک کنن اصولی‌تر مطالبتون رو منتشر کنید وگرنه استفاده کردن یا نکردنشون در رتبه سایت شما تاثیر نداره.

[megadesc]

پیشنهاد: برای آشنایی کامل با مباحث بهینه‌سازی موتور جستجو تگ آموزش سئو را دنبال کنید

[/megadesc]

پلاگین Yoast SEO هم نسخه رایگان داره هم نسخه پرمیوم. ویژگی مهم نسخه پرمیوم اینه که وقتی شما یک مطلبی رو از سایت حذف می‌کنید، اون رو اتوماتیک به یک مطلب دیگه ریدایرکت میکنه. این باعث میشه که کاربر شما به صفحه ۴۰۴ نره و کلا امتیاز منفی برای سایت توسط گوگل درنظر گرفته نشه. این کار رو هم خیلی هوشمندانه انجام میده. یعنی اگر توی آدرس اون مطلب کلمه مثلا وردپرس باشه، اون رو به یک مطلب دیگه که توش وردپرس داشته می‌فرسته.

جدا از این ویژگی نسخه پرمیوم، دو تا قابلیت اصلی پلاگین Yoast SEO داره. اول اینکه به شما Sitemap یا نقشه سایت میده. سایت مپ در اصل یک صفحه تو سایت شماست با پسوند xml . که توش کلا مطالب شما دسته‌بندی شدن. این دسته‌بندی شدن محتوا کل سایت، باعث میشه گوگل و سایر موتورهای جستجو بهتر بتونن محتوا سایت شما رو شناسایی کنن. سایت مپ شما باید اول کار با این پلاگین یا پلاگین‌های دیگه‌ای که به صورت اخصاصی سایت‌مپ می‌سازن، بسازید و اون رو تو سیستم گوگل سرچ کنسول ثبت کنید.

[megadesc]

پیشنهاد مقاله: آشنایی با عنوان، آدرس و توضیحات متا

[/megadesc]

این از قابلیت اول که ساخت نقشه سایت بود. قابلیت دوم اینه که به شما اجازه میده در مطالب سایتتون عنوان و متا دیسکریپشن شخصی‌سازی شده برای گوگل بنویسد. یعنی مثلا مطلب توی سایت شما عنوان فقط فواید طالبی هست. اما می‌تونید برای اینکه عنوان قوی‌تری از لحاظ اصول SEO داشته‌ باشید توی بخش عنوان لاگین بنوسید مثلا ۷ نکته شگفت‌انگیز در مورد طالبی . یه همیچن عنوان ترغیب کننده‌ای. متا دیسکریپشن یا توضیحات متا هم همون چند خطی هست که زیر عنوان توی صفحه گوگل نمایش داده میشه. اگر وارد نکنید چیزی تو این بخش اتوماتیک از خود متن انتخاب میشه چیزی برای نمایش دادن ولی خب با Yoast SEO می‌تونید این بخش رو برای خودتون جداگانه بنویسید.

۲) Google Analytics Dashboard WordPress

پلاگین بعدی توی این بخش اسمش Google Analytics Dashboard WordPress . که به اختصار می‌تونید GADWP توی مخزن وردرپس سرچ کنید تا پیدا بشه. این پلاگین میاد آمار سایتتون در گوگل آنالیتیکس رو در پیشخوان وردپرس نمایش میده. یعنی شما بدون اینکه بخواید برید تو سایت اصلی، روی پیشخوان خودتون هر موقع که وارد پنل وردپرس میشید، می‌تونید آمار کامل سایتتون رو مشاهده کنید. هم آمار بازدید و بازدیدکننده هم صفحه‌های که مشاهده شدن هم کلماتی که جستجو و کلی آیتم‌های دیگه.

معرفی پلاگین‌های بخش SEO هم تموم شد.­ بخش بعدی که بخش مهمی هم هست، مربوط به طراحی سایته. اینجا پلاگین‌هایی در این مورد معرفی میکنم و بعد همون طور که توی قسمت قبل گفتم، قسمت بعدی پادکست رو کلا اختصاصی میدیم به طراحی سایت.

پلاگین های مربوط به طراحی سایت

معرفی مهم‌ترین پلاگین یا افزونه‌های وردپرس

اول از همه بگم که طراحی سایت خیلی در این مورد درست نیست. بهتره بگیم طراحی صفحه. چون ما با پلاگین‌های وردپرس نمی‌تونیم قالب جدید بسازیم. الان البته شاید بعد بشه. اما با صفحه‌سازهایی که وردپرس داره میشه یک قالب رو به هر شکلی که بخوایم شخصی‌سازی کنیم. به همین خاطره کلی قالب آماده حرفه‌ای وردپرس هست و خیلی ها هم دارن ازشون استفاده می‌کنن، اما هیچ کدوم صفحه‌هاشون یکی نیست. چون با پلاگین‌هایی که الان اینجا معرفی می‌کنم، میتونید کاملا اختصاصی برای خودتون صفحه رو طراحی کنید.

۱) Visual Composer

افزونه صفحه‌ساز قدرتمند وردپرس Visual Composer هست. این افزونه برای اینکه ازش استفاده باید برید اول یک برگه توی وردپرس ایجاد کنید. بعد با ویرایشگر Visual Composer محتوای صفحه رو بچینید. کلی المان داره که می‌تونید صفحه رو به زیبایی باهاش طراحی کنید. جدیدا یک صفحه‌ساز دیگه هم خیلی معروف شده به اسم المنتور که راستش من هنوز باهاش کار نکردم ولی ویدیوهایی که ازش دیدم چیز خیلی خاض و عیجبی رو ارائه نمیداد ولی حالت طراحی زنده‌ش جالب بود. یعنی همون موقع که صفحه سایت رو مشاهده می‌کنید، میتونید المان‌های مختلف رو کم و زیاد کنید.

۲) Yellow Pencil

چیزی که حالا من از دور دیدم اینکه المنتور یه جورایی ترکیب Visual Composer با افزونه Yellow Pencil یا مداد زرد. مداد زرد دقیقا صفحه سایت شما رو نشون میده، بعد می‌تونید همه قسمت‌ها باهاش ادیت کنید. مثلا رنگ‌ها را عوض کنید. گوشه‌های المان‌های سایت رو گرد کنید، سایه بدید و از این جور کارا.

۳) Revolution Slider

خب سه تا افزونه رو در این بخش معرفی کردیم اما یک افزونه دیگه رو هم میگم که می‌تونه مکمل خوبی برای این بخش باشه. افزونه Revolution Slider که همون طور که مشخصه برای نمایش تصاویر به شکل اسلاید هست. با این تفاوت که خیلی امکانات جالبی رو به شما میده. مثلا می‌تونید روی عکس، یک نوشته رو با یک دکمه قرار بدید. می‌تونید کاری کنید که انیمشین داشته باشه حتی، مثلا نوشته با تاخیر یک ثانیه از سمت چپ کادر وارد بشه و از این جور حرکات.

معرفی پلاگین‌های طراحی سایت هم تموم شد و میریم سراغ بخش عضویت و کاربران.

پلاگین های مربوط به عضویت و کاربران

معرفی مهم‌ترین پلاگین یا افزونه‌های وردپرس

وردپرس در تنظیمات خودش بخشی برای فعال کردن قابلیت عضوگیری داره اما خیلی خوب و کامل نیست و اصلا در واقع هیچی نداره! به درد این میخوره که مثلا فقط بخواید کاری کنید که اعضای سایت بتونن کامنت بزارن. یعنی ثبت‌نام کنن بعد نظرشون رو بفرستن.

۱) Ultimate Member

اما با پلاگین‌هایی مثل Ultimate Member می‌تونید یک سیستم عضو گیری خیلی پیشرفته‌تر داشته باشید در این پلاگین کاربرا وقتی ثبت نام می‌کنن صفحه مخصوص خودشون رو می‌بینن که می‌تونه مثل یک صفحه رسانه اجتماعی باشه. چون اتفاقا همین پلاگین بخش‌هایی برای این مورد هم داره. اینکه کاربرا عکس پروفایلشون رو تغییر بدن، پروفایل بقیه رو ببین، هم دیگه رو فالو و کنن و چیزی توی صفحه خودشون بنویسن و منتشر کنن. اینا کارایی هم که با این پلاگین قابل انجامه.

۲) Mailchimp

این از سیستم عضو گیری. برای همراه کردن کاربرا با سایتتون میتونید از خبرنامه‌های ایمیلی هم استفاده کنید. اتفاقا به‌تازگی توی سایت فوربو هم یک مقاله در مورد بازاریابی خبرنامه‌ای نوشتیم که می‌تونید بخونید اگر دوست داشتید. پلاگین یا بهتره بگم سرویس Mailchimp یک گزینه خیلی خوب برای جمع‌آوری لیست ایمیل‌ها و کلا ایمیل مارکتینگ و خبرنامه و از این جور چیزاس. حساب رایگان میل‌چیپ تا ۲۵۰۰ ایمیل رو هم پشتیبانی میکنه و باعث میشه لازم نباشه که بخواید اول کار برای سرویس ایمیل هزینه‌ای رو بپردازید.

۳) Email Download Link

در انتهای این بخش یه پلاگین دیگه رو هم که خیلی هم شاید مرتبط نباشه رو میخوام معرفی کنم. افزونه Email Download Link. اگر بخواید توی سایت یک فایلی مثل کتاب الکترونیک رو قرار بدید برای دانلود اما نخواید که کاربرا حتما توی سایت شما ثبت‌نام کنن، می‌تونید از این پلاگین استفاده کنید تا کاربرا فقط ایمیلشون رو وارد کردن و لینک دانلود اتوماتیک به ایمیل افراد ارسال بشه. این مدل کلا روش خوبی برای جذب کاربرا و بدست آوردن ایمیل مخاطبین سایت هست.

دسته بعدی پلاگین‌هایی که میخوایم بریم سراغشون پلاگین‌های فرم‌ساز هستن.

پلاگین های مربوط به ساخت فرم

معرفی مهم‌ترین پلاگین یا افزونه‌های وردپرس

۱) Contact Form

اول بگم که منظور از فرم چیه. صفحه تماس با ما سایتا رو دیدید حتما دیگه. چندتا قسمت داره که کاربر باید اسم و ایمیل و توضیحاتش رو وارد کنه.­ این یک فرم ساده در همه سایت ‌هاست. اگر بخواید خیلی سریع و ساده فرم به این شکل بسازید می‌تونید از پلاگین Contact Form استفاده کنید. اصلا برای تماس با ما خودش یک الگو آماده هم داره که شما فقط باید شورت‌کد اون رو توی یک برگه قرار بدید تا اون برگه بشه صفحه تماس با ما سایت شما.

۲) Gravity Form

حالا اگر بخواید فیلدهای جدیدی رو اضافه کنید. مثلا فرم استخدام بسازید. کلا قسمت جدید بخواید اضافه بشه و حتی بخواید فایل رزومه‌ای چیزی رو دریافت کنید، نیاز به افزونه‌های حرفه‌ای‌تری مثل Gravity Form دارید. این افزونه حتی میتونه به درگاه پرداخت هم متصل بشه. یعنی کاربر اگر هزینه رو پرداخت کرد، اطلاعاتش ارسال بشه. دیگه بستگی نوع کسب و کار شما داره که آیا نیاز دارید به این جور پلاگین یا نه.

فرم‌ها هم معرفی پلاگینشون تموم شد، بخش آخر در واقع چیز جدیدی توش نیست چون در قسمت قبل معرفی کردم اونا رو ولی خب برای اینکه این قسمت هم جداگانه خودش قسمت کاملی بشه، بریم سراغ معرفی پلاگین‌های فروشگاهی.

پلاگین های مربوط به فروشگاه

معرفی مهم‌ترین پلاگین یا افزونه‌های وردپرس

۱) WooCommerce

ووکامرس اصلی‌ترین پلاگین برای فروشگاهی کردن وردرپسه. شما با نصب این افزونه میتونید مصحول اضافه کنید، قیمت براش تعیین کنید و در نهایت اون رو به درگاه پرداخت متصل کنید. خود ووکامرس هم کلی افزونه داره. افزونه برای اضافه کردن ارسال کالا با پست، صدور فاکتور و از این جور چیزا که اتفاقا تقریبا همه‎شون با همین عناوین منتشر شدن. مثلا افزونه فاکتور ووکامرس. یه همچین چیزی. به همین شکل تو خود مخزن وردپرس و سایت‌هایی افزونه‌های وردپرس رو ارائه میدن می‌تونید جستجو کنید.

۲) Easy Digital Download

توی ووکامرس فرقی نمیکنه که محصول شما فیزیکی باشه با غیر فیزیکی. اما اگر فقط محصولات غیر فیزیکی یا در اصل دانلودی دارید. یعنی مثلا یک دوره آموزشی ویدویی که قراره کاربر اون رو دانلود کنه. می‌تونید از پلاگین Easy Digital Download یا همون EDD هم استفاده کنید. این افزونه این قابلیت رو داره که بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود رو کاربر نشون بده.

تا در بخش فروشگاه اینترنتی هستیم این رو هم بگم که برای فعال کردن سیستم پرداخت شما نیاز به یک مرچنت کد دارید که توسط درگاه‌های پرداخت ارائه میشه. یا مستقیم از بانک باید درگاه بگیرید که نیاز به یک سری مجوز داره مثل نماد الکترونیک و این جور چیزا یا از درگاه‌های پرداخت واسط. حالا چه بانک چه درگاه‌های پرداخت واسط، خودشون پلاگین‌هایی برای وردپرس دارن که باید اونا رو هم نصب کنید. طبیعتا هر سرویسی پلاگین خودش رو داره که باید با حساب اصلی‌تون اون رو تنظیم کنید. بعد دیگه درگاه پرداخت شما آماده میشه.

پایان

به انتهای مقاله معرفی پلاگین‌ها یا همان افزونه‌های مهم وردپرس رسیدیم. در صورتی که سوالی در خصوص موضوع مقاله داشتید، می‌تونید اون رو از طریق قسمت نظرات ارسال کنید. حتما به سوال شما پاسخ خواهیم داد.

 

[megadesc]

حامی این مقاله سایت فوربو شوید

در صورتی که این مقاله برای شما مفید بود، می‌توانید با انتخاب یکی از آیتم‌های زیر، به‌صورت کاملا اختیاری از فوربو حمایت کنید.

۲ هزار تومان | ۵ هزار تومان | مبلغ دلخواه

یا ما را در رسانه‌های زیر دنبال کنید

اینستاگرام | توییتر | تلگرام

[/megadesc]
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
reza
reza
3 سال قبل

سلام
لطفا آموزش قرار دادن فایل صوتی از castbox به همین شکلی که خودتون قرار دادین هم بزارید
تشکر