آموزش سئو ۹: سئو خارج از صفحه: رسانه‌های اجتماعی

رضا توکلی

رضا توکلی

نویسنده علاقه‌مند به داستان | سازنده فوربو

رسانه‌های اجتماعی مبحث دیگری از سئو خارج از صفحه است. فعالیت در شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان یکی از تکنیک‌های سئو خارج از صفحه مطرح شده و ما در این مقاله قصد داریم شما را با اهمیت آن آشنا کنیم. اینکه چقدر این موضوع برای شما اهمیت دارد و از چه طریقی می‌تواند به افزایش اعتبار بهینه‌سازی و سئو سایت شما کمک کند. در ادامه با فوربو دیجیتال مارکتینگ همراه باشید.

[megadesc]پیش‌نیاز این مقاله: اصول سئو و بهینه سازی موتور جستجو[/megadesc]

[megadesc]توجه! بخش مربوط به آموزش سئو از بخش‌های ویژه سایت فوربو دیجیتال مارکتینگ است. و به‌زودی تنها برای اعضا سایت در دسترس خواهد بود. لطفا برای دسترسی رایگان و دائمی به محتوای این بخش و سایر بخش‌های ویژه آموزشی، عضو سایت شوید.[/megadesc]

مقدمه؛ «سئو رسانه‌های اجتماعی» یا «سئو با رسانه‌های اجتماعی»

پیش از شروع محتوا اصلی نهمین مقاله آموزشی از بخش آموزش سئو فوربو، نکته‌ای را در خصوص عبارت مطرح شده بررسی می‌کنیم. در واقع از لحاظ تکنیکی چیزی به‌نام سئو رسانه‌های اجتماعی یا سئو شبکه‌های اجتماعی وجود ندارد.

ما برای بهبود سئو سایت خود از ابزارهای مختلفی استفاده می‌کنیم. که یکی از آن می‌تواند رسانه‌های اجتماعی باشند. رسانه‌های اجتماعی به‌عنوان یکی از بخش‌های سئو خارج از صفحه (Off-Page SEO) شناخته می‌شود و لازم است که به آن توجه کنید. اما یک نکته مهم در این خصوص وجود دارد. تاثیر رسانه‌های اجتماعی بر روی سئو سایت چقدر است؟ آیا عدم فعالیت در رسانه‌های اجتماعی یک امتیاز منفی برای سایت به‌حساب می‌آید؟

در واقع به این سوال نمی‌توان به صورت قطعی جواب داد. اما تا حدودی می‌توان گفت که آن‌قدر هم چیز مهمی نیست. سئو از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است. سئو تکنیکال، سئو درون صفحه و سئو خارج از صفحه. یعنی هر کدام برای خودشان اهمیت و اعتبار دارند. در پرانتز هم باید گفت که سئو تکنیکال و سئو درون صفحه شاید بیش از ۸۰ درصد اهمیت و اعتبار سئو را به‌خود اختصاص می‌دهند. سایت شما اول باید برای کاربران‌تان مفید باشد که این‌ها همگی مربوط به دو مورد اول سئو هستند.

حال در سئو خارج از صفحه موضوعی هم آیتم‌هایی باید مورد بررسی قرار گیرند که یکی از آن‌ها رسانه‌های اجتماعی است. لینک سازی به‌مراتب اهمیت بیشتری نسبت به فعالیت در شبکه‌های اجتماعی در سئو، برای شما دارد. اما با این حال فعالیت در رسانه‌های اجتماعی در چک‌لیست سئو خارج صفحه قرار داد و درست نیست که جلوی باکس آن تیک نزنیم!

فعالیت در رسانه‌های اجتماعی برای سئو از دو نظر به کمک شما می‌آید. اول اینکه به‌صورت مستقیم می‌تواند برای روی سایت شما تاثیر بگذارد و برای مثال بازدیدکننده ارجاعی به سایت‌ شما بیاورد. و هم می‌تواند به‌صورت غیر مستقیم به بهبود عملکرد سایت شما کمک کند. برای مثال کمک به برندسازی. در ادامه این مقاله آموزشی، قصد داریم به بررسی ویژگی‌های فعالیت در رسانه‌های اجتماعی و تاثیر آن بر روی سئو سایت بپردازیم.

از رسانه‌های اجتماعی چه می‌خواهیم؟

سوشیال سیگنال

سیگنال شبکه‌های اجتماعی (Social Signal) در واقع آن چیزی است که سایت شما به آن نیاز دارد. یکی از فاکتورهای سئو خارج از صفحه که مربوط به رسانه‌های اجتماعی است، به همین سیگنال‌های رسانه‌های اجتماعی مربوط می‌شود. پس ما در شبکه‌های اجتماعی به دنبال سوشیال سیگنال برای سایت خود هستید. ارجاعاتی که به سایت ما از طریق این رسانه‌ها داده می‌شود.

در چه شبکه‌های اجتماعی برای سئو فعالیت کنیم؟

در اولین مرحله باید به این سوال پاسخ دهیم که چه رسانه‌های اجتماعی را برای فعالیت استفاده کنیم. که هم دارای مخاطب باشند و هم به بهبود سئو و بهینه‌سازی سایت ما کمک کنند. پیش از معرفی شبکه‌های اجتماعی دو نکته را می‌بایست مطرح کرد.

اول اینکه اگر فرق رسانه‌های اجتماعی با شبکه‌های اجتماعی را نمی‌دانید، توصیه می‌کنم ابتدای مقاله بازاریابی رسانه‌های اجتماعی را مطالعه کنید. دوم هم اینکه فلیتر بودن رسانه اجتماعی در ایران تاثیری بر روی عملکرد آن برای سئو سایت شما ندارد. در واقع مهم آن لینک‌ها است. لینک‌ها و سیگنال‌هایی که از رسانه‌های اجتماعی به سایت شما وارد می‌شود. این سیگنال چیزی تکنیکی است. و اصلا ربطی به کشور و مسدود بودن آن ندارد.

فیس‌بوک

شبکه اجتماعی فیس‌بوک (Facebook) به‌عنوان بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی در دنیا بهترین مکان برای فعالیت است. این رسانه‌ اجتماعی با بیش از ۲ میلیارد کاربر، بزرگ‌ترین جامعه مجازی در اینترنت است. اعتبار و قدرت دامنه فیس‌بوک، ارزش بالا برند و تعداد بالا مخاطبین حاضر و فعال در آن، دلایلی هستند که فیس‌بوک را به‌عنوان بهترین شبکه‌ اجتماعی برای فعالیت انتخاب می‌کنیم.

در این رسانه اجتماعی می‌تواند مطالب کوتاه، بلند، مقاله، فیلم و تصاویر خود را منتشر کنید. هشتگ بزنید و همچنین لینک سایت خود را قرار دهید. مهم‌ترین بخش همین لینک در این رسانه ‌اجتماعی است. با انتشار لینک مقالات و صفحه‌های مهم سایت خود در فیس‌بوک می‌توانید به سایت سیگنال‌هایی را از سمت فیس‌بوک دریافت کنید.

علاوه بر پست، می‌توانید تقویم کارها و برنامه‌های خود را در فیس‌بوک تنظیم کنید. تا کاربران تعامل بیشتری با برنامه‌های شما داشته باشند. در قسمت زندگی‌نامه (Biography) هم می‌توانید اطلاعات کامل کسب و کار و همچنین لینک سایت خود را ثبت کنید. در ادامه مقاله توصیه‌هایی را برای ساخت حساب و فعالیت مطرح خواهیم کرد.

توییتر

بعد از فیس‌بوک می‌توان شبکه اجتماعی توییتر (Twitter) را به‌عنوان یک مرجع مناسب انتخاب کرد. از لحاظ تعداد مخاطبین فارسی زبان فعال، توییتر هم‌اکنون وضعیت بهتری نسبت به فیس‌بوک دارد. همچنین ریتوییت کردن (به‌معنای بازنشر توییت در صفحه کاربر دیگر) در توییتر بیشتر از به‌اشتراک‌گذاری (Share) در فیس‌بوک انجام می‌شود.

مطالب با کیفیت امکان دیده شدن بیشتری در این شبکه اجتماعی دارند. با توجه به اینکه در ایران کاربران فعال بیشتری دارد. توییتر یک رسانه‌ اجتماعی متن محور است و در آن می‌توانید محتوا متنی کوتاهی را توییت کنید. اما امکان انتشار ویدیو و تصویر هم وجود درد. بسیاری از مهم‌ترین خبرگزاری‌های ایرانی و بین‌المللی در این رسانه‌ اجتماعی حضور پررنگی دارند. و لینک‌های سایت خود را مدام منتشر می‌کنند.

انتشار مرتب و زیاد لینک سایت‌ها و خبرگزاری‌های بزرگ، باعث شده بسیاری از کاربران علاقه‌مند به مطالعه محتوا درون لینک‌ها باشند. و تعامل بیشتری با لینک‌های منتشر شده داشته باشند. از همین رو توییتر هم مکان مناسبی برای انتشار لینک مقالات سایت شما است.

ردیت

ردیت (Reddit) یکی از رسانه‌های اجتماعی فوق‌العاده برای لینک‌سازی است که متاسفانه کمتر به پرداخته شده است. در این رسانه‌های اجتماعی به‌غیر از انتشار متن، تصویر، ویدیو و لینک، می‌توانید با انکر تکست‌های دلخواه لینک بسازید. برای آشنایی با اصطلاحات لینک‌سازی، مقاله مربوط به ساختار لینک‌ را حتما مطالعه کنید.

ساخت لینک با انکر تکست دلخواه یک امکان فوق‌العاده در این رسانه‌ اجتماعی است. همچنین لازم به ذکر است که سایت ردیت در ایران فیلتر نیست. اعتبار بالا دامنه و امکان ارسال لینک مستقیم در قالب یک پست (با ساختار لینک) و ساخت لینک با انکر تکست دلخواه از ویژگی‌های ردیت هستند. و می‌توانید سوشیال سیگنال‌هایی با کیفیتی را از شبکه اجتماعی دریافت کنید.

لینکدین

رسانه‌ اجتماعی لیندکین (LinkedIn) هم مرجع مناسبی برای فعالیت به منظور سئو و بهینه‌سازی سایت است. در این رسانه می‌توانید، سایت خود را به‌عنوان یک کسب و کار و شرکت (Company) ثبت کنید و اطلاعات کاملی را در خصوص تاسیس، موسسان، توضیحات و… در آن منتشر کنید.

علاوه بر ثبت سایت خود به‌عنوان کسب و کار، در لینکدین می‌توانید مقاله منشتر کنید. صفحه کاملی در اختیار شما قرار می‌گیرد که می‌توانید حتی مقالات بلند سایت خود را هم در آن‌جا منتشر کرده و از آن لینک بگیرید. همچنین امکان انتشار پست‌های عادی همراه با عکس، متن، ویدیو و لینک هم مشابه سایر رسانه‌های اجتماعی در لینکدین وجود دارد.

اینستاگرام

رسانه اجتماعی اینستاگرام (Instagram) را تا پیش از امکان انتشار لینک در استوری (Story) نمی‌توانستیم جز منابع با کیفیت برای سوشیال سیگنال درنظر بگیریم. اما این قابلیت جدید شما می‌توانید لینک‌های خود را در استوری منتشر کرده و علاوه بر لینک ثابت بخش زندگی‌نامه، لینک‌های دیگری را هم روانه سایت خود کنید.

اینستاگرام که بیشترین تعداد مخاطبین فعال را در بین رسانه‌های اجتماعی در ایران دارد. و فیلتر هم نیست. به‌شما قابلیت ارسال عکس و ویدیو را می‌دهد. در خود متن پست‌ها نمی‌توانید لینکی را قرار دهید. اما در بخش زندگی‌نامه می‌توانید یک لینک را قرار دهید. همچنین در بخش استوری اینستاگرام برای صفحه‌های تجاری (Business Account) که بیش از ۱۰ هزار (۱۰K) فالوور دارند، امکان انتشار لینک در استوری وجود دارد.

یوتوب

دلیل اینکه یوتوب (YouTube) را در انتهای این بخش قرار دادیم، بی‌کیفیت بودن و موثر نبودن آن نیست. بلکه به این خاطر است که یک رسانه‌ اجتماعی تخصصی است. یوتوب بزرگ‌ترین سرویس اشتراک‌گذاری ویدیو در دنیا است. و لازم است که ویدیوهای خود را -در صورتی که کار ویدیویی هم انجام می‌دهید- را در این سرویس منتشر کنید.

این رسانه اجتماعی به‌شما اجازه می‌دهد که در متن توضیحات ویدیو، لینک‌ قرار دهید. از همین رو می‌توانید از تماشاگران ویدوهای خود دعوت کنید که به سایت شما هم سر بزنند. همانند همه رسانه‌های اجتماعی در قسمت اطلاعات حساب، امکان قرار دادن یک لینک به‌صورت ثابت هم وجود دارد.

پس بقیه رسانه‌ها؟

تا دلتان بخواهد سایت‌‌های مشابه رسانه‌های اجتماعی وجود دارد. برخی کاملا نمونه کپی شده رسانه‌های اجتماعی بزرگ هستند مانند VK (که کپی فیس‌بوک است). و برخی هم مانند پینترست طرح و برنامه خاص خود را دارند. تعداد این دست سرویس‌ها و سایت‌ها بسیار زیاد است. و در این مقاله نمی‌توانیم به معرفی همه آن‌ها بپردازیم.

اما هر کدام از آن‌ها که به شما قابلیت ارسال و انتشار لینک را می‌دهند، می‌توانند برای سئو سایت شما موثر باشند.­ در این مقاله سعی شد، مهم‌ترین، با کیفیت‌ترین و محبوب‌ترین رسانه‌های اجتماعی برای فعالیت در جهت بهبود سئو سایت، معرفی شوند.

 

۳ توصیه برای ساخت حساب در رسانه‌های اجتماعی

رسانه‌های اجتماعی / شبکه‌های اجتماعی و سئو و بهنیه سازی

در ادامه سه توصیه برای ایجاد و ساخت حساب کاربری در رسانه‌های اجتماعی را مطرح می‌کنیم. که همگی در این راستا هستند که کاربران آن رسانه شما را بهتر بشناسند.

۱) استفاده از نام کاربری یکسان

برای شناسایی بهتر، توصیه می‌شود یک نام کاربری (Usename) مشخص را برای خود انتخاب کنید. و در همه رسانه‌های اجتماعی با آن فعالیت کنید. به این شکل خیلی راحت می‌توانید خود را در سایت و حتی موارد دیگر مانند ویدیوها و پادکست معرفی کنید.

می‌توانید تنها به این مورد اشاره کنید که لازم است نام کاربری x را در همه رسانه‌های اجتماعی جستجو کنید. برای مثال سایت فوربو را می‌توانید در اکثر رسانه‌های اجتماعی مطرح با نام کاربری FurboDM پیدا کنید.

 ۲) تصویر پروفایل یکسان

درست در پس مورد اول، بهتر است از یک تصویر مناسب و هماهنگ برای خود استفاده کنید. سپس آن را در همه رسانه‌های اجتماعی قرار دهید تا کاربران لوگو و تصویر شما را به‌خوبی به‌یاد بسپارند.

۳) سئو در نوشتن متن بیوگرافی شبکه‌های اجتماعی!

بله. بیاید در متن بیوگرافی خود از کلمات کلیدی کسب و کارتان هم استفاده کنید. متن قسمت زندگی‌نامه (Biography) در رسانه‌های اجتماعی به‌منظور انتقال محتوای صفحه به کاربران -مخصوصا در جستجو- استفاده می‌شود. علاوه بر عنوان کسب و کار و سایت خود، در این قسمت حتما از کلمات کلیدی خود استفاده کنید.

منظور هم این نیست که یک سری کلمه را پشت سر هم قرار دهید. بلکه می‌توانید یک جمله معنادار همراه با یکی دو کلمه کلیدی مرتبط با کسب و کار خود را بنویسید.

نحوه انتشار پست در رسانه‌های اجتماعی

در یک جمله می‌توانم اینطور بگویم که سعی کنید در رسانه‌های اجتماعی سایت خود، چیزی متفاوت را به‌کاربران ارائه دهید. انتشار منظم و مرتب مقالات سایت و انتشار لینک آن‌ها در رسانه‌های اجتماعی بسیار خوب است. اما در کنار آن به سایر مباحث پیرامون سایت و کسب و کار خود نیز بپردازید.

برای مثال سه نمونه از توییت‌های صفحه توییتر فوربو را مشاهده کنید.

۱) در این توییت با بیانی ساده موضوع مقاله سایت مطرح شده و دعوت شده که مقاله سایت را مطالعه کنند.

۲) در این توییت هم که مربوط به یکی از کتاب‌ها است، با توضیحاتی کوتاه، هدف و موضوع کتاب رو شرح داده‌ایم و سپس لینک مربوط به صفحه دانلود را قرار داده‌ایم.

۳) گاهی هم لازم است، به موضوعات جانبی پیرامون کسب و کار خود بپردازید. برای مثال در توییتر نقل‌قول‌ها طرفداران بسیاری دارند. و می‌توانید از این دست نقل‌قول‌ها -مرتبط با کار- در صفحه خود استفاده کنید.

سعی کنید منظم و خودمانی باشید!

رسانه‌های اجتماعی / شبکه‌های اجتماعی

در صفحه رسانه‌های اجتماعی خود سعی کنید که اولا همه مقالات سایت را بازنشر کنید. لینک آن‌ها را قرار دهید. اصلا این کار را تبدیل به یک رویه کنید و پس از انتشار مقالات در سایت، صفحه‌های رسانه‌های خود آپدیت کنید.

می‌توانید در قسمت لینک‌ها، خیلی ساده و خودمانی موضوع مقاله را شرح دهید تا کاربران بهتر متوجه محتویات درون لینک شوند. به این شکل می‌توانید خیلی ساده، احتمال باز کردن لینک و نرخ درگیرکنندگی را بالاتر ببرید.

لحن متفاوتی را هم در رسانه‌های اجتماعی پیش بگیرید. سعی کنید خودمانی و با زبان خود کاربران با آن‌ها حرف بزنید. این‌ها همگی باعث می‌شود، تعامل کاربر با صفحه شما و در پس آن، با سایت و کسب و کار شما بیشتر شود.

اتوماتیک کردن انتشار مطالب با IFTTT

ابزار آنلاین If This Then That که به‌اختصار IFTTT شناخته می‌شود، ابزار مفیدی برای اتوماتیک کردن انتشار مطالب در رسانه‌های اجتماعی است. در این سایت می‌توانید اکشن‌های مختلفی را تنظیم کنیم. برای مثال اگر فید سایت من آپدیت شد، توییتر هم آپدیت شود.

الگوهای بسیار ساده‌ای را در این سایت می‌توانید برای خود آماده کنید. شما می‌توانید فید سایت خود را وارد کنید و سپس آن را با رسانه‌های اجتماعی مثل فیس‌بوک و توییتر تنظیم کنیم. به این صورت که وقتی مطلب جدیدی در فید شما منتشر شد، به‌صورت خودکار در رسانه‌های اجتماعی شما هم آن مطلب منتشر شود.

البته امکان شخصی‌سازی زیادی در IFTTT وجود ندارد. و برای مثال نمی‌توانید آن لحن خودمانی که مطرح شد را داشته باشید، زیرا از این الگو مشخص -برای مثال عنوان مطلب + لینک- برای انتشار استفاده می‌شود. در صورتی که وقت کافی برای مدیریت همه صفحه‌های رسانه‌های اجتماعی خود ندارید، می‌توانید از این ابزار کاربردی نیز استفاده کنید.

 

چند توصیه؛

حواستان به اعلانات باشد

اعلانات (Notification) یک بخش ثابت در رسانه‌های اجتماعی است. در این بخش می‌توانید از دنبال‌کننده (Follower)‌های جدید و لایک و نظرات (Comments)‌ مطلع شوید. این بخش را همیشه درنظر داشته باشید. مخاطبین صفحه خود را بررسی کنید. ببینید از چه رنج سنی هستند و چه ویژگی‌هایی دارند. این‌ها همگی به‌شما کمک می‌کند، محتوای صفحه خود را بهتر برای آن‌ها به‌نمایش بگذارید.

به نظرات حتما پاسخ دهید

در همان بخش اعلانات، نظرات یا همان کامنت‌های شما هم نمایش داده می‌شود. حتما حتما تا جایی که امکان دارد و زمان دارید، به کامنت‌ها پاسخ دهید. فرقی هم نمی‌کند، یک تعریف باشد، یک سوال یا یک انتقاد. سعی کنید با لبخند ? به همه آن‌ها پاسخ دهید و لحن خودمانی را در این بخش هم حفظ کنید. نزدیکی شما به کاربر می‌تواند حتی به‌عنوان هدف اصلی رسانه‌های اجتماعی مطرح شود.

نظرسنجی برگذار کنید

تقریبا در همه رسانه‌های اجتماعی امکان انتشار نظرسنجی (Poll) وجود دارد. شما هم از آن استفاده کنید. استفاده در جهت اینکه بیشتر کاربران خود را بشناسید. علاقه‌مندی‌های آن را پیدا کنید. و نظرشان را در مورد مباحث مختلف بپرسید. توجه داشته باشید که منظور تحقیق و آنالیز کاربران آن شبکه اجتماعی نیست. بلکه همه این‌ها باید در راستای سایت و فعالیت کسب و کار شما باشد.

 

بررسی تاثیر مستقیم رسانه‌های اجتماعی بر سئو

تاثیر رسانه‌های اجتماعی / شبکه‌های اجتماعی بر سئو سایت

۱) دریافت لینک

خب طبیعتا اولین چیزی که با فعالیت در رسانه‌های اجتماعی بدست می‌آورید، لینک است. بک‌لینک‌های رسانه‌های اجتماعی به‌عنوان یک سوشیال سیگنال، جلوی چک لیست سئو خارج از صفحه سایت شما تیک می‌زنند. و به گوگل این موضوع را متذکر می‌شوند که این سایت در رسانه‌های اجتماعی هم فعال است.

۲) جذب بازدیدکننده

در دومین مرحله، از طریق همین لینک‌ها برای سایت شما بازدیدکننده می‌آید. بازدیدکننده بیشتر یعنی اعتبار و رتبه بهتر برای سایت شما. همچنین در صورتی که از تکنیک‌های بازاریابی محتوا نیز استفاده کرده باشید. حتی می‌توانید بازدیدکننده‌های خود را هم تبدیل به کاربر سایت و سپس تبدیل به مشتری کنید.

و این مورد را هم توجه داشته باشید که اگر همان‌طور که گفته شد، لحن خودمانی را با کاربران داشته باشید، آن‌ها ارتباط بهتری با کسب و کار و سایت شما می‌گیرند. و این یعنی می‌توانند راحت‌تر به شما اعتماد کنند. پس روند تبدیل آن‌ها به مشتری و یا کاربر سایت شما می‌تواند سریع‌تر از حالت عادی باشد.

۳) افزایش Time on Site

کاربران رسانه‌های اجتماعی بی‌دلیل صفحه اصلی (یا همان فید رسانه اجتماعی موردنظر) را رها نمی‌کنند. اگر مقاله‌ای از سایت شما در صفحه باشد و متن توضیحات آن را به‌گونه‌ای نوشته باشید که کاربر را جذب کند. به‌احتمال زیاد تا انتهای مقاله با سایت شما همراه می‌شود. افزایش زمان ماندگاری کاربر در سایت یا همان Time on Site برای سایت شما تاثیر مستقیم چهارمی به‌نام ۴)کاهش نرخ خروج یا همان Bounce Rate را به‌همراه دارد.

بررسی تاثیر غیر مستقیم رسانه‌های اجتماعی بر سئو

۱) برندسازی

اگر بتوانید نزدیکی خود را با کاربر حفظ کنید. می‌توانید یک قدم بزرگ را در مسیر برندسازی بردارید. اعتبار برند شما در تعامل بیشتر با کاربران می‌تواند ساخته شود. از همین رو تقریبا همه شرکت‌های بزرگ سعی می‌کنند، بخش پشتیبانی فعالی در رسانه‌های اجتماعی خود داشته باشند.

برند شما نیز اگر تقویت شود. بحث و گفت‌و‌گو پیرامون آن زیاد می‌شود. و همچنین عبارت برند شما شانس بیشتر در جستجو شدن در گوگل دارد. از همین رو برندسازی را می‌توان به‌عنوان یکی از تاثیرهای غیر مستقیم بر سئو و بهینه‌سازی سایت دانست.

۲) اشتراک‌گذاری مطلب شما

مخصوصا در فیس‌بوک و توییتر اگر مطالب مفید و کاربردی‌ای را منتشر کنید، می‌توانید این شانس را داشته باشید که مطلب شما بارها بازنشر شده و به‌اشتراک گذاشته شود. این مورد همه تاثیرهای مستقیم رسانه‌های اجتماعی بر سئو را برای شما به همراه دارد. اما چون این مورد برای همه مطالب و پست‌های شما ممکن است پیش نیاید، در بخش تاثیرات غیر مستقیم مطرح شد.

 

در سایت برای افزایش تعامل کاربران چه‌کنیم؟

سئو رسانه‌های اجتماعی / شبکه‌های اجتماعی

همه مطالبی که مطرح شد مربوط به درون خود رسانه‌های اجتماعی بود. اما برای در جهت ارتباط سئو با شبکه‌های اجتماعی می‌توانید در خود سایت هم کاربران را به دو شیوه زیر جذب رسانه‌های اجتماعی کنید.

اول اینکه در خود متن از کاربران بخواهید که عضو رسانه‌های اجتماعی شما شوند. و یا در قسمت‌هایی مانند هدر و فوتر سایت، لوگو رسانه‌های اجتماعی خود را قرار دهید.

دوم یک مورد بسیار مهم است. در انتهای همه مقالات خود -که باید در ساختار نمایش مطالب سایت شما باشد- لینک‌های به‌اشتراک‌گذاری شبکه‌های اجتماعی را قرار دهید. تا کاربران بتوانند به‌سرعت مطالب شما را برای دوستانشان در شبکه‌های اجتماعی ارسال کنند.

پایان

به انتها مقاله آموزشی سئو خارج از صفحه بخش رسانه‌های اجتماعی رسیدیم. این نهمین قسمت آموزش سئو سایت فوربو بود. و در قسمت بعدی که آخرین قسمت این بخش آموزشی است، به معرفی سرویس‌های گوگل می‌پردازیم.

اگر سوال یا نظری در خصوص این مقاله داشتید، می‌توانید آن را از طریق قسمت نظرات ارسال کنید. ما حتما به سوال شما پاسخ خواهیم داد. ممنون از همراهی شما.

 

[megadesc]

حامی این مقاله سایت فوربو شوید

در صورتی که این مقاله برای شما مفید بود، می‌توانید با انتخاب یکی از آیتم‌های زیر، به‌صورت کاملا اختیاری از فوربو حمایت کنید.

۲ هزار تومان | ۵ هزار تومان | مبلغ دلخواه

یا ما را در رسانه‌های زیر دنبال کنید

اینستاگرام | توییتر | تلگرام

[/megadesc]
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها