همه چیز در مورد نرخ پرش بانس ریت

همه‌چیز در مورد نرخ پرش و ۷ راه برای کاهش آن

رضا توکلی

رضا توکلی

نویسنده علاقه‌مند به داستان | سازنده فوربو

نرخ پرش یکی از تعاریف مطرح شده در بحث آمار و آنالیز سایت‌ها است. که اهمیت زیادی هم برای سایت شما و همچنین صفحات سایت شما دارد. از این مورد به‌عنوان یکی از فاکتورهای رتبه‌بندی سایت‌ها در گوگل نیز یاد شده است. در ادامه این مقاله قصد داریم به تعریف بانس‌ریت یا نرخ پرش بپردازیم. سپس راه‌های کاهش نرخ پرش را مورد بررسی قرار دهیم. در ادامه با فوربو دیجیتال مارکتینگ همراه باشید.

مقدمه؛ نرخ پرش از کجا آمده؟

وقتی صفحات سایت‌ها در گوگل رتبه‌بندی می‌شوند، معلوم نیست کاربر پس وارد شدن به آن سپس چه می‌کند! در سایت می‌ماند؟ محتوا صفحه را به صورت کامل مطالعه می‌کند؟ یا پس از چند ثانیه صفحه را می‌بندد و به سراغ سایت دیگری می‌رود؟ یا به صفحه دیگری از سایت شما  می‌رود؟

طبیعتا ماندن یا نماندن کاربر نشان از کیفیت آن صفحه دارد. و تکنیکی‌تر از آن، دقت الگوریتم‌های موتورهای جستجو را نشان می‌دهد. آیا سایتی را بالاتر نشان داده‌اند که کیفیت بهتری دارد؟ یا فقط از روی تعداد بک‌لینک‌های آن تصمیم گرفته شده است!

موتورهای جستجو هم می‌خواهند پیشرفت کنند. و بهترین و با کیفیت‌ترین نتیجه را به شما نشان دهند. از همین رو عامل جدیدی به نام نرخ پرش در اینترنت مطرح شد. ابزارهای تحلیل و آمار مانند گوگل آنالیتیکس این مقدار را اندازه‌گیری می‌کنند.

همچنین سایت‌های ارزش‌گذاری و رتبه‌بندی سایت‌ها، مانند الکسا هم این مقدار را برای کل صفحات سایت به صورت میانگین نمایش می‌دهند. در کسب و کار اینترنتی کوچک‌ترین جزییات اهمیت دارند و ثبت می‌شوند.

نرخ پرش با بانس‌ریت یکی از فاکتورهای مهم در بررسی آمار سایت است. و در دیجیتال مارکتینگ و در بخش‌های مختلف آن ممکن است بارها با آن روبرو شوید. در ادامه این مقاله به بررسی عوامل موثر در نرخ پرش و همچنین راه‌های کاهش بانس‌ریت می‌پردازیم. با فوربو همراه باشید.

نرخ پرش یا بانس‌ریت چیست؟

همه چیز در مورد نرخ پرش بانس ریت

نرخ پرش (Bounce Rate) -بانس‌ریت- نشان‌دهنده مقدار درصدی کاربرانی است که پس از ورود به یک صفحه از سایت شما، صفحه سایت را بسته‌اند. در مقالات و منابع مختلف در این خصوص اشاره شده است که نگذارید کاربر صفحه سایت شما را ببندد. این مورد بسیار اهمیت دارد.

زیرا اگر کاربر از یک صفحه سایت شما به صفحه دیگر برود، پرش (Bounce) صورت نمی‌گیرد. اگر یک صفحه از سایت شما ۱۰۰ بازدیدکننده داشته باشد و فقط ۴۰ بازدیدکننده از آن صفحه به صفحه دیگر سایت شما بروند -یعنی ۶۰ نفر این‌کار را نکنند- نرخ پرش آن صفحه ۶۰% خواهد بود.

مقدار نمایش داده شده به‌عنوان بانس‌ریت یا همان نرخ پرش، درصد کاربرانی است که به سایت شما علاقه‌ نداشته‌اند. سایت شما برای‌شان جذابیت نداشته است که به‌سراغ سایر بخش‌های سایت بروند.

ارتباط نرخ پرش با زمان‌ ماندگاری کاربر در سایت

در کنار نرخ پرش همواره از یک فاکتور دیگر به‌نام میزان ماندگاری کاربر در سایت/صفحه (Time on Site/Page) نیز یاد می‌شود. این مقدار، میانگین زمانی است که کاربران در یک صفحه از سایت شما مانده‌اند. یعنی مشغول مطالعه و بررسی آن شده‌اند.

این مقدار برای هر یک از صفحات سایت شما لحاظ می‌شود. و میانگین آن از همه صفحه‌ها، میزان ماندگاری کاربر در سایت یا همان Time on Site است. که احتمالا آن را در سایت‌هایی مانند الکسا برای هر سایت در کنار، نرخ‌ پرش مشاهده کرده‌اید.

سایت‌هایی که نرخ‌ پرش بالایی دارند، یعنی درصد بیشتری از کاربران صفحه آن‌ها را پس یک‌بار مشاهده، می‌بندند، تایم‌آن‌سایت – Time on Site پایینی دارند. که نشان‌دهنده‌ این است که سایت نتوانسته به‌خوبی کاربران را جذب کند. و نیاز به تغییرات دارد.

چگونه بانس‌ریت سایت و صفحه را چک کنیم؟

بهترین و دقیق‌ترین ابزار سرویس گوگل یعنی گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) است. با استفاده از این ابزار می‌توانید علاوه بر مشاهده بانس‌ریت یا همان نرخ پرش در بازه‌های زمانی مختلف، نرخ پرش هر یک از صفحات سایت خود را مشاهده کنید.

همچنین سایت الکسا (Alexa) هم در صفحه‌ای که برای سایت شما دارد، یک بخش به‌نام بانس‌ریت دارند. و می‌توانید میانگین کلی نرخ پرش سایت خود را مشاهده کنید.­ در این سایت همچنین درصد رشد و یا افت آن را نسبت به ۳ ماه گذشته نشان می‌دهد.

عوامل تاثیرگذار در نرخ پرش

در ادامه این بخش قصد دارید به عوامل تاثیرگذار در نرخ پرش نگاهی کنیم. هفت مورد که به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر روی درصد بانس‌ریت موثر هستند را بررسی می‌کنیم که برخی مربوط به بخش فنی سایت و برخی مربوط به بخش محتوا سایت است.

یک) سرعت لود صفحه

یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در نرخ پرش، مربوط به سرعت لود صفحه شما است. وقتی کاربر روی نتیجه سایت شما در گوگل کلیک می‌کند، چقدر باید منتظر بماند؟ فکر می‎کنید حاضر است چند ثانیه منتظر باز شدن کامل صفحه سایت شما باشد؟ به‌صورت میانگین کمتر از ۵ ثانیه کاربر منتظر می‌ماند.

این عدد در موبایل برای کابران این دستگاه به ۳ ثانیه می‌رسد. اگر سایت شما سریع لود نشود و کاربر محتوا مدنظرش را مشاهده نکند، سریع آن را بسته و به سراغ سایت دیگری می‌رود. در این حالت سایت شما باز نشده، بسته می‌شود! هدیه وا نکرده… ?

اگر سایت شما در مدت زمان میانگین برای لود سایت، باز نشود، علاوه بر اینکه پرش صورت می‌گیرد و نرخ پرش‌ سایت افزایش پیدا می‌کند. مدت زمان ماندگاری کاربر یا همان Time on Site هم کاهش پیدا می‌کند.

سئو درون صفحه: سرعت لود سایت

در واقع کاربر با باز کردن سایت شما از لحاظ تکنیکی یک درخواست (Request) به سرور و هاست شما ارسال کرده است. و به‌اصطلاح یک نشست (Session) در سایت شما ثبت شده است. این کاربر در مدت‌زمان یک نشست، شما شما را مشاهده نمی‌کند، ماندگاری در کاربر خیلی سریع تمام می‌شود و پرش صورت می‌گیرد.

علاوه بر سرعت کلی لود سایت شما، ضروری است که بر روی سرعت لود تک‌تک صفحه‌های سایت خود هم کار کنید. استفاده از تصاویر بهینه و کم‌حجم و همچنین استفاده از حالت Lazy Load در صفحه به افزایش سرعت کمک می‌کند.

در مجموع سرعت لود صفحه سایت شما بسیار در نرخ پرش اهمیت دارد. برای آشنایی بیشتر در خصوص سرعت صفحه، پیشنهاد می‌کنم مقاله سرعت لود سایت را از سری مقالات آموزش سئو سایت فوربو مطالعه کنید.

دو) ساختار فنی سایت

در راستای مورد قبلی، ممکن است یک سری زیرساخت‌های فنی سایت شما دچار مشکل باشد. و این مورد بر روی سرعت لود سایت شما اثر بگذارد. برای مثال استفاده از برخی اسکریپت‌ روی سایت ممکن است سرعت لود را بالا ببرند.

استفاده زیاد از تبلیغات، استفاده از پاپ‌آپ‌ها روی سایت نیز می‌توانند سایت را از حالت عادی کندتر کنند. لازم است که به تصاویر استفاده شده در هدر (Header) سایت خود دقت کنید. و از فایل‌های کم حجم هم برای لوگو و هم تبلیغات استفاده کنید.

همچنین استفاده از قابلیت کش (Cache) استفاده کنید. در خصوص آشنایی با یک سری اصول تکنیکی سایت، توصیه می‌کنم مقاله اصول سئو تکنیکال را در سایت مطالعه کنید.

سه) رسپانسیو بودن یا نبودن

دوره‌ای که بیش از ۹۰ درصد کاربران اینترنت از دسکتاپ استفاده می‌کردند گذشته است. سهم بیشتر بازدیدکنندگان سایت‌ها امروزه از موبایل است. استفاده از موبایل و تبلت توسط کاربران باعث شده که طراحی واکنش‌گرا (Responsive Design) در سایت‌های اینترنتی مطرح شود.

آموزش سئو 1: اصول سئو تکنیکال (Technical SEO)

لازم است که قالب سایت شما از طراحی واکنش‌گرا پشتیبانی کند. و در موبایل و تبلت، متناسب با سایز صفحه‌نمایش، تغییری در ساختار آن ایجاد شود. وقتی کاربر با موبایل به سایت شما بیاید اما شما نسخه بهینه برای موبایل نداشته باشید، مجبور است که برای خواندن محتوا مدام Zoom In و Zoom Out کند. که اصلا تجربه خوشایندی نیست.

این مورد می‌تواند منجر به نارضایتی کاربر شده و دیگر از صفحه‌های سایت شما دیدن نکند. پرش صورت می‌گیرد. همچنین ممکن است، کاربر به‌خاطر بسپارد که سایت شما طراحی مناسبی در موبایل نداشت و بعدا اگر سایت شما را در گوگل مشاهده کند، روی آن کلیک نکند.

چهار) رابط کاربری

رابط کاربری (User Interface) شما هم عامل تاثیری می‌تواند در نرخ پرش باشد. فرض کنید کاربر به سایت شما می‌آید و صفحه را باز می‌کند. همه‌چیز خوب و سریع هم لود شد. ساختار مناسبی هم برای نمایش در موبایل داشتید.

اما کاربر باید در سریع‌ترین زمان به چیزی که می‌خواهد برسد. اگر در نسخه موبایل‌تان در ابتدا یک ستون (Sidebar) مخصوص تبلیغات و مطالب و… چیزهای دیگر دارید، سپس بخش مربوط به محتوا قرار دارد. بهتر است بخش مربوط به محتوا در اولین قسمت قرار دهید.­ تا کاربر پس از وارد شدن به سایت در کوتاه‌ترین زمان به محتوا دسترسی داشته باشد.

پنج) کیفیت محتوا

بعد از مباجث فنی، به خود محتوا صفحه می‌رسیم. هر چقدر هم موارد بالا را رعایت کرده باشید، یک عامل تاثیرگذار دیگر در نرخ پرش شما اهمیت دارد. و آن هم خود متن و محتوا شما است.

کیفیت محتوا شما می‌تواند به‌تنهایی باعث شود که کاربر در صفحه بماند. و صفحه را ترک نکند. از همین رو کیفیت محتوا و متنی که در صفحه منتشر شده است، از مهم‌ترین عوامل این بخش است.

دو نکته مهم در خصوص کیفیت محتوا وجود دارد. اولین آن مربوط به اولین قسمت‌های محتوا است. یعنی اولین پارگراف‌های مطلب شما در حد ۱۰۰ تا ۲۰۰ کلمه اول. در این قسمت لازم است که چکیده‌ای از کل مطلب را ارائه دهید. علاوه بر معرفی محتوا کلی صفحه، می‌توانید با استفاده از جملاتی کاربر را ترغیب کنید که تا انتها همراه شما باشد.

همه چیز در مورد نرخ پرش بانس ریت

علاوه بر قسمت ابتدایی مطلب، نوع محتوا، سبک نگارش، استفاده از پاراگرف‌ها و جملات کوتاه و سایر موارد نگارشی در کیفیت مطلب اهمیت دارد. همچنین جهت جلوگیری از پرش توصیه می‌شود کلمات کلیدی خود را به صفحه‌های دیگر سایت لینک دهید و لینک‌سازی داخلی کنید. با این‌کار کاربر ممکن است روی آن کلیک کند و از صفحه‌ای که در آن است به صفحه دیگر برود. و در واقع پرش صورت نگیرد.

همچنین پیشنهاد دادن سایر مطالب سایت در بین محتوا اصلی هم می‌تواند از بالا رفتن نرخ پرش جلوگیری کند. سعی کنید هرجا که یک مطلب مرتبط با موضوع داشتید، به آن اشاره کنید. و دعوت کنید که کاربران آن را هم مطالعه کنند.

شش) تگ‌های هدینگ

تگ‌های عنوان – هدینگ (Heading) هم از جمله مواردی است که نبود آن می‌تواند منجر به بالا رفتن نرخ پرش در صفحه شود. اگر متن شما اصول نگارشی سطح بالایی نداشته باشد، همه‌چیز در آن نامرتب است. سخت می‌شود عنوان و بخش‌ خاصی را پیدا کرد.

فرض کنید کاربر پس از وارد شدن به صفحه با ۲ هزار کلمه که پشت سر هم قرار گرفته‌اند، روبرو شود. احتمال اینکه او ترغیب شود و در صفحه بماند و مطلب را مطالعه کند بسیار پایین است. از همین رو لازم است که در ساختار مطلب خود از عنوان‌ها یا همان تگ‌های هدینگ به‌درستی استفاده کنید.

متن اصلی خود را تقسیم به چند بخش کنید. برای بخش‌های آن عنوان‌های مرتبط و جذاب بنویسید. همچنین موردی کردن و شماره‌گذاری بخش‌هایی از مطلب به ‌خوانایی بیشتر آن کمک می‌کند. در این خصوص توصیه می‌کنم مطلب ساختار مقاله سئو شده را در سایت فوربو مطالعه کنید.

هفت) محتوا چندرسانه‌ای

درست به همان دلیلی که یک متن ۲ هزار کلمه‌ای که بدون عنوان باشد، شانس پایینی برای مطالعه دارد، یک متن که فاقد محتوا چندرسانه‌ای باشد هم احتمال کمی دارد که توسط کاربر خوانده شود.

استفاده از تصاویر و همچنین ویدیو در متن، در اولین مرحله باعث ایجاد جذابیت و زیباسازی خود صفحه می‌شود. و در مرحله دوم با مرتبط بودن آن‌ها به موضوع می‌تواند و فهم بیشتر محتوا شما کمک کند.

لازم است که حداقل در بین پاراگراف‌های اصلی و عنوان‌های اصلی خود از تصاویر مرتبط استفاده کنید. همچنین اگر توان تولید ویدیو را دارید، می‌توانید از یک ویدیو در متن خود استفاده کنید. اگر قصد دارید بیشتر با ویدیو و انواع آن آشنا شوید، می‌توانید مقاله بازاریابی ویدیویی را مطالعه کنید.

 

چگونه نرخ پرش را کاهش دهیم؟

همه چیز در مورد نرخ پرش بانس ریت

تا به این‌جا با عوامل تاثیرگذار در نرخ پرش یا همان بانس‌ریت آشنا شدید. در ادامه این مقاله قصد داریم با معرفی ۷ راه، جلوی پرش را بگیریم. یا به اصطلاح باعث کاهش نرخ پرش در سایت و صفحه شویم.

یک) حل مشکلات فنی سایت

در اولین قدم برای جلوگیری از بالا رفتن نرخ پرش، لازم است که سایت بدون نقص داشته باشید. از لحاظ فنی باید سایت خود را مورد بررسی قرار دهید.

همان‌طور که در بخش ابتدایی مقاله مطرح شد، سرعت لود صفحه یکی از عوامل بسیار مهم در ایجاد پرش است. و شما با کاهش و رفع آن می‌توانید جلوی پرش را بگیرید.

نکته دیگر مربوط به تصاویر استفاده شده در سایت است. سعی کنید از نسخه‌های فشرده استفاده کنید. تصاویر صفحه شما بهتر از کمتر از ۱۰۰ کیلوبایت حجم داشته باشند. برای کاهش و فشرده‌سازی حجم تصاویر هم می‌توانید از فتوشاپ استفاده کنید و هم از ابزارهای آنلاینی مثل CompressJPG.

اگر از سیستم مدیریت محتوا وردپرس استفاده می‌کنید، می‌توانید از پلاگین‌های کش و همچنین فشرده‌ساز استفاده کنید. این پلاگین‌ها فایل‌های CSS و Java و HTML سایت شما را فشرده می‌کنند. همچنین قابلیت کش را روی سایت فعال می‌کنند. و در نتیجه باعث افزایش سرعت لود سایت شما می‌شوند. برای آشنایی با افزونه‌های مفید دیگر، مقاله پلاگین‌های کاربردی وردپرس را مطالعه کنید.

علاوه بر سرعت، رسپانسیو بودن یا نبودن سایت شما هم اهمیت دارد. سعی کنید از قالب‌هایی روی سایت خود استفاده کنید که به‌صورت واکنش‌گرا طراحی شده‌اند. به‌عنوان نکته پایانی این بخش هم سعی کنید از کدهای و اسکریپت‌های کمتری روی سایت خود استفاده کنید. همچنین توصیه می‌شود بیخیال تبلیغات و محتوای اطلاع‌رسانی به‌صورت پاپ‌آپ (PopUp) شوید.

دو) تمرکز روی کیفیت محتوا

طبیعی است که اگر محتوا با کیفیت نداشته باشید، کاربر پس از خواندن چند خط آن را ادامه نداده و صفحه را می‌بندد. کار تولید محتوا خود را جدی بگیرید. و خیلی حرفه‌ای و با کیفیت روی تولید محتوا و مطالب مرتبط با کسب و کار خود منتشر کنید.

دقیقا همان چیزی که در عنوان به‌کاربر نشان داده‌اید را در مطلب خود شرح دهید. در عنوان مطلب زیاده‌روی نکنید.­ چیزی که قرار نیست کاربر در صفحه مطالعه کند را در عنوان ننویسید. نوشتن عنوان دروغ و یا بزرگ‌نمایی شده خیلی سریع منجر به پرش خواهد شد.

برای مثال زمانی که به‌تازگی سیستم همکاری در فروش برای فیلم و سریال‌های شبکه نمایش خانگی راه‌اندازی شده‌ بود. بسیاری از سایت‌های دانلودی در عنوان مطلب عبارت‌هایی مانند دانلود رایگان فیلم x را می‌نوشتند. در حالی که لینک‌های خرید قانونی و غیر رایگان را در سایت گذاشته بودند. این مورد باعث افزایش شدید نرخ پرش سایت‌های دانلودی شده بود.

سه) ارایه محتوا طولانی‌تر

همان‌طور که پیش‌تر مطرح شد، نرخ پرش با زمان ماندگاری کار در سایت ارتباط دارد. سعی کنید بیشتر کاربر را روی صفحه خود قرار دهید. یکی از راه‌های آن نگارش و انتشار محتوا طولانی است. با فرض اینکه کیفیت استانداردی را رعایت کرده‌اید، متن‌های طولانی می‌تواند به‌خوبی کاربر را همراه کند.

یعنی محتوا طولانی باعث می‌شود که خواندن هم طبیعتا بیشتر طول بکشد. از همین رو می‌توانید با افزایش میزان ماندگاری کاربر در صفحه از پرش آن جلوگیری کنید. در بین محتوا طولانی صفحه، احتمال اینکه بخواهید به مطالب و سایر بخش‌های سایت خود اشاره کنید هم بیشتر است. پس حتی می‌توانید کاربر را دعوت به مشاهده سایر مطالب خود هم کنید.

محتوا نباید صرفا طولانی باشد. منظور این است که محتوا را نباید کش داد. بلکه منظور ارائه کامل و جامع یک موضوع در یک صفحه است. این مورد است که باعث می‌شود کاربر وقت گذاشته و در صفحه شما بماند و مطلب شما را بخواند.

چهار) استفاده از ویدیو در صفحه

در راستای افزایش مدت زمان حضور کاربر در صفحه و جلوگیری از خروج سریع آن، می‌توانید از ویدیو در صفحه خود استفاده کنید. اگر توان تولید فایل‌های ویدیویی مرتبط با موضوع مطلب را دارید، حتما این کار را انجام دهید.

در انتشار ویدیو هم باید یک نکته را در نظر بگیرید. ما قرار است کاری کنیم که کاربر بیشتر در سایت بماند. پس نباید لینک دانلود ویدیو قرار دهید. که کاربر روی آن کلیک کند و شروع به دانلود کند، سپس صفحه شما را هم ببندد. این مورد دقیقا باعث پرش و بالا رفتن نرخ پرش سایت شما می‌شود.

برای کاهش نرخ پرش صفحه می‌توانید ویدیو را در ابتدای متن خود به‌صورت پخش آنلاین قرار دهید. اگر مشکلی بابت فضای ذخیره‌سازی اطلاعات روی هاست و سرور خود ندارید، بهتر است ویدیو را روی دامنه سایت خود آپلود کنید. و به‌صورت پخش آنلاین آن را قرار دهید.

اگر هم نمی‌توانید این کار را انجام دهید، می‌توانید از سرویس‌های اشتراک‌گذاری ویدیو مانند آپارات استفاده کنید. سپس کد پخش آنلاین آن را در صفحه خود قرار دهید. در حالت استفاده از سایت آپارات، می‌توانید لینک صفحه را زیر باکس پخش آنلاین قرار دهید و بنویسید که برای دانلود می‌توانید به سایت آپارات مراجعه کنید. حال در صورتی که کاربر بخواهد ویدیو را دانلود کند، از صفحه شما به یک صفحه دیگر می‌رود و دیگر پرش صورت نمی‌گیرد.

پنج) تشویق کاربر برای ارسال نظر

وقتی کاربر صفحه سایت شما را ترک کند، پرش صورت می‌گیرد. پیش‌تر مطرح شد که سعی کنید کاربر را به صفحه‌ای دیگر هدایت کنید تا پرش روی صفحه صورت نگیرد. حال بارگزاری دوباره (Reload) صفحه‌ای که کاربر در آن است هم از پرش جلوگیری می‌کند.

ارسال نظر و کامنت گذاشتن برای کاهش نرخ پرش بسیار موثر است. سعی کنید از کاربران‌تان دعوت کنید که در صفحه نظرشان را ارسال کنند. برای مثال خیلی ساده می‌توانید در انتهای مطلب از کاربران بخواهید که اگر سوالی دارند، آن را ارسال کنند.

به همین منظور باید سعی کنید همیشه نظرات را جواب بدهید. پاسخ دادن به نظرات، کاربران را ترغیب می‌کند که آن‌ها هم سوال و یا نظرشان را ارسال کنند. وقتی کاربر نظرش را می‌نویسد و بر روی ارسال نظر کلیک می‌کند، همان صفحه یک بار ری‌لود شده و پرش صورت نمی‌گیرد.

شش) دعوت به مطالعه سایر مطالب

برای کاهش نرخ پرش صفحه همان‌طور که پیش‌تر گفت لازم است که کاربر را به یک صفحه دیگر از سایت خود هدایت کنید. در بین خود متن و در دل محتوا اصلی‌ می‌توانید پیشنهادهایی برای مطالعه بیشتر بدهید.

اما علاوه بر این می‌توانید در بین پاراگراف‌ها در باکس‌های متفاوت نسبت به ساختار محتوا اصلی، سایر مقالات سایت خود را هم به کاربر معرفی کنید. در این حالت احتمالا دیده شدن و کلیک شدن بیشتر می‌شود. و با این کار می‌توانید نرخ پرش را کاهش دهید. در ادامه به باکس پیشنهاد مطلب دقت کنید. این مدل پیشنهاد دادن در صورتی که مرتبط به موضوع مطلب باشد، می‌تواند در کاهش پرش موثر باشد.

هفت) همه موارد قبل را به‌کار بگیرید!

دقیقا مشابه عنوان این بخش، همه راه‌های پیشنهادی را با هم اجرا کنید. شما باید کاری کنید که کاربر صفحه سایت شما را ترک نکند. یا در نهایت به یک صفحه دیگر که شما لینک آن را در صفحه قرار داده‌اید برود.

برای این کار لازم است که در ابتدا سایت‌تان از لحاظ فنی سالم باشد. کیفیت مطلب ارائه شده بالا باشد. دقیقا همان‌ چیزی که کاربر دنبالش بوده را به آن نمایش دهید. محتوا جامع و کاملی را در اختیار مخاطب قرار دهید. در آن از ویدیو استفاده کنید. تا برای تماشا آن در سایت شما بماند. یا حداقل برای دانلود آن به یک صفحه دیگر برود تا پرش روی صفحه انجام نشود.

در بین متن و پارگراف‌ها سایر مطالب پیشنهادی خود را به کاربر نمایش دهید. همچنین در انتهای مطلب حتما از کاربران بخواهید که نظرشان را در مورد مطلب برای شما ارسال کنند. به همین منظور لازم است که شما حتما سوالات و نظرات کاربران را به صورت کامل پاسخ دهید.

اگر همه این موارد را به کار بگیرید، مطمئن باشید که می‌توانید نرخ پرش یا همان بانس‌ریت صفحه خود را کاهش دهید. وقتی روی هر یک از صفحه‌های سایت خود کار کنید. در نهایت میانگین نرخ پرش سایت شما کاهش پیدا می‌کند.

پایان مقاله همه‌چیز در مورد نرخ پرش

به‌انتها مقاله نرخ پرش و راه‌های کاهش آن از سایت فوربو دیجیتال مارکتینگ رسیدیم. در صورتی که در خصوص این موضوع سوالی داشتید، می‌توانید آن را از طریق قسمت نظرات ارسال کنید. ما حتما به نظر شما پاسخ خواهیم داد. ممنون از اینکه تا انتها همراه فوربو بودید.

 

[megadesc]

حامی این مقاله سایت فوربو شوید

در صورتی که این مقاله برای شما مفید بود، می‌توانید با انتخاب یکی از آیتم‌های زیر، به‌صورت کاملا اختیاری از فوربو حمایت کنید.

۲ هزار تومان | ۵ هزار تومان | مبلغ دلخواه

یا ما را در رسانه‌های زیر دنبال کنید

اینستاگرام | توییتر | تلگرام

[/megadesc]
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مریم بابایی
مریم بابایی
4 سال قبل

استفاده از عکس پریدن برای نرخ پرش خیلی جالب بود. میشه سایتی که ازش عکس میگیرید رو معرفی کنید؟؟ مرسی