7+1 راه برای افزایش بازدید سایت

۷+۱ راه برای افزایش بازدید سایت

رضا توکلی

رضا توکلی

نویسنده علاقه‌مند به داستان | سازنده فوربو

در جدید ترین مقاله سایت، قصد داریم به موضوع افزایش بازدید سایت بپردازیم. در این مقاله به راه‌ها و روش‌های افزایش بازدید می‌پردازیم. افزایش بازدید سایت رایگان است و شما قرار نیست برای آن هزینه کنید. اما در انتها اشاره‌ای هم به ربات‌ها و سایت‌های ارسال بازدید و افزایش ترافیک می‌اندازیم. در ادامه با فوربو دیجیتال مارکتینگ همراه باشید.

مقدمه؛ به‌دنبال افزایش بازدید باشیم یا نه؟

از آنجایی که به دنبال بازدید زیاد و بالا برای یک سایت، مسیر موفقیت هموارتر می‌شود. و می‌توانید زودتر به مشتری و کاربران ارزشمند برسید. می‌توان این‌گونه سوال را مطرح کرد که به دنبال پیشرفت باشیم یا نه؟

در واقع افزایش بازدید و ترافیک سایت بی‌دلیل نیست. شما در سایت محتوایی منتشر کرده‌اید که ارزش بالایی داشته و حال افراد زیادی به خاطر آن به سایت می‌آیند. پس بازدید بالا برای شما یک موفقیت نسبی به همراه خواهد داشت.

پس بله باید به دنبال افزایش بازدید باشید. بازدید هم منظور دقیقا تعداد کاربران یونیک (Unique Users) و منحصر به فردی است که در سرویس گوگل آنالیتیکس ثبت می‌شود.

با زیاد شدن تعداد کاربران اعتبار سایت شما در سایت‌های ارز‌ش‌گذاری و رتبه‌بندی مثل الکسا (Alexa) هم بالا می‌رود. با افزایش کاربر می‌توانید سرنخ‌های فروش (Lead)‌های زیادی هم پیدا کنید. و سپس با تکنیک‌های بازاریابی مثل بازاریابی ایمیلی کاربران را تبدیل به مشتری خود کنید.

در کسب و کار اینترنتی محتوا محور مانند سایت‌ها و مجله‌های خبری، افزایش بازدید فرصت بسیار مناسبی را برای دریافت تبلیغات ایجاد می‌کند. و می‌توانید تبلیغ برای سایت خود دریافت کنید. در مجموع افزایش بازدید را می‌توان مساوی به پیشرفت و موفقیت کسب و کار درنظر گرفت.

از همین رو لازم است که در استراتژی بازاریابی خود به به دنبال راه‌ها و روش‌های افزایش بازدید و ترافیک باشید. در این مقاله سعی می‌کنیم شما را با کانال‌های ترافیک سایت در ابتدا آشنا کنیم. سپس به معرفی راه‌هایی برای افزایش هر یک از کانال‌ها کنیم.

 

نکته مهم در خصوص سایت‌ها و نرم‌افزارهای افزایش بازدید

با جستجو و گوگل کردن احتمالا به سایت‌هایی برای افزایش بازدید برخورده‌اید. سایت‌هایی که با عبارات کلیدی افزایش رایگان بازدید سایت، افزایش سریع بازدید و بازدید رایگان و غیره دیده‌ می‌شوند.

سایت‌های افزایش بازدید و نرم‌افزارهایی که به این منظور استفاده می‌شوند، هیج سودی برای شما نخواهد داشت. زیرا تنها تعداد کاربران سایت شما را بالا می‌برند. اما این زیاد شدن برای شما مفید است؟ قطعا خیر.

وقتی بازدیدکننده تقلبی به سایت شما می‌آید، زمان کوتاهی سایت شما را مشاهده کرده و سپس صفحه بسته می‌شود. در واقع تنها یک بازدیدکننده به آمار بازدیدکننده‌های شما اضافه می‌شود و تمام.

با استفاده کردن از این سرویس‌ها تنها نرخ پرش (Bounce Rate) شما افزایش پیدا می‌کند. و زمان ماندگاری کاربر در سایت (Time on Site) کاهش می‌یابد. در واقع با کم و زیاد شدن این دو فاکتور عملا اعتبار صفحه و سایت خود را از بین می‌برید.

گوگل اهمیت زیادی به این دو فاکتور در رتبه‌بندی سایت‌ها می‌دهد. وقتی شما با استفاده روش‌های غیر واقعی بازدیدکننده جذب کنید، این دو فاکتور در سایت شما به شکل واضحی تغییر می‌کند. و خزنده‌های گوگل متوجه این موضوع خواهند شد و دلیلی نمی‌بینند که صفحه شما را با نرخ‌پرش ۷۰ درصد، بالاتر از سایت‌های با نرخ‌پرش ۳۰ درصد قرار دهد.

در ادامه مقاله با بررسی دقیق‌تر کانال‌های ورودی بازدید و راه‌ و روش‌های اصول افزایش آن، بهتر این موضوعات را متوجه خواهید شد. دعوت می‌کنم تا انتهای مقاله با فوربو دیجیتال مارکتینگ همراه باشید.

بررسی کانال‌های ترافیک سایت

راه و روش افزایش بازدید سایت

طبق آمار ارائه شده توسط سرویس گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) تمامی بازدیدهای یک سایت از طریق ۴ کانال وارد می‌شوند. در این مقاله هم در ادامه به معرفی این ۴ کانال ورودی بازدیدکننده به سایت می‌پردازیم.

۱) ورودی مستقیم

ورودی مستقیم (Direct) اولین نوع بازدید در سایت است. بازدیدکننده مستقیم، بازدیدکننده‌ای است که به صورت مستقیم بدون هیچ واسطه‌ای به سایت شما می‌آید.

یعنی ممکن است نشانی سایت شما را در آدرس‌بار (Address Bar) مرورگر نوشته باشد و وارد سایت شده باشد. اگر کاربر همچنین سایت شما در بوک‌مارک یا لیست سایت‌های موردعلاقه‌اش قرار دهد و از آن طریق هم وارد سایت شما شود، ورودی مستقیم حساب می‌شود.

ورودی‌های مستقیم ارزش بالایی برای سایت شما دارند. زیرا بسیاری از بازدیدکننده‌ها بازگشتی (Returning Visitors) که به سایت شما می‌آیند، به صورت مستقیم وارد سایت می‌شوند. بازدیدکننده بازگشتی، کاربری است که بیش از یک بار به سایت شما سر زده است.

۲) ورودی طبیعی

ورودی طبیعی (Organic) دومین کانال ورودی سایت است. بازدیدکننده طبیعی، بازدیدکننده‌ای است که از طریق موتور جستجو به سایت شما آماده است.

شما با رعایت اصول سئو و بازاریابی موتور جستجو می‌توانید از طریق موتورهای جستجو مانند گوگل بازدیدکننده جذب کنید. هر چه محتوا با کیفیت‌تر در سایت منتشر کنید، می‌توانید رتبه‌های بهتر در موتورهای جستجو بگیرید. و در نتیجه بازدیدکننده بیشتری را نیز جذب کنید.

اکثر سایت‌ها حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد بازدیدکننده خود را از طریق موتورهای جستجو بدست می‌آورد. و بازدیدکننده و ترافیک طبیعی یا همان ارگانیک دارند.

۴) ورودی ارجاعی

ورودی ارجاعی (Referral User) هم نوع دیگه‌ای از بازدیدکننده است. همان‌طور که از اسم آن مشخص است، بازدیدکننده‌ای بازدیدکننده ارجاعی محسوب می‌شود که از یک سایت دیگر به سایت شما آماده باشد. یعنی سایت A به سایت شما که B باشد، ارجاع داده است.

وقتی یک سایت لینک سایت شما را در صفحه خود قرار دهد. و یک نفر روی آن کلیک کند و به سایت شما بیاید. یک بازدیدکننده ارجاعی درنظر گرفته می‌شود.

لینک‌هایی که کسی در مقاله خود برای شما منتشر کرده باشد -چه به صورت متن چه عکس- بازدیدکننده ارجاعی برای شما می‌آورد. همچنین لینک‌هایی که از طریق انجمن‌های اینترنتی منتشر می‌شوند و کسی روی آن‌ها کلیک می‌کند هم جز همین دسته ورودی هستند.

۵) ورودی رسانه‌های اجتماعی

ورودی رسانه‌های اجتماعی (Social) هم همان‌طور که از نامش مشخص است، مربوط به بازدیدکننده‌هایی است که از طریق رسانه‌های اجتماعی به سایت شما می‌آیند.

شما با بازاریابی رسانه‌های اجتماعی می‌توانید لینک‌ سایت خود را در رسانه‌های اجتماعی مختلف مانند فیس‌بوک، توییتر، اینستاگرام و… منتشر کنید. آمار این رسانه‌ها توسط گوگل ثبت می‌شود و در کانال Social قرار می‌گیرد.

روش‌های افزایش بازدید سایت

حالا که با انواع ورودی‌های سایت آشنا شدیم، در هر یک از کانال‌ها به بررسی روش‌های افزایش بازدید خواهیم پرداخت.

۱) نوشتن محتوا با کیفیت

در اولین روش برای افزایش بازدید سایت قصد داریم به محتوا بپیردازیم. محتوا جامع برای سایت شما در افزایش ترافیک از دو نظر اهمیت دارد.

وقتی محتوا با کیفیت خود را به صورت منظم در سایت منتشر کنید، کاربران متوجه حضور و نحوه فعالیت شما خواهند شد. برای مثال یک روز در میان مقاله‌ای جدید را در حوزه کسب و کار خود منتشر کنید. و این روند را ادامه دهید.

وقتی کاربر مرتب در سایت متوجه انتشار مقاله جدید باشد، احتمال اینکه خودش به سایت شما به صورت مستقیم سر بزند، بالا می‌رود. یعنی با نوشتن محتوا با کیفیت و مطالب مرتبط به کسب و کار خود می‌توانید از اولین کانال ورودی بازدید، یعنی بازدیدکننده مستقیم بهره‌مند شوید.

همان‌طور هم که مطرح شد، بازدیدکننده‌هایی که به صورت مستقیم به سایت شما می‌آیند، برای شما بسیار اهمیت دارند. پس در اولین مرحله تولید محتوا با کیفیت و ادامه‌دار بودن روند انتشار آن، به‌عنوان اولین راه برای جذب بازدیدکننده به صورت مستقیم مطرح شد.

اما نوشتن محتوا تنها به افزایش بازدیدکننده و کاربران مستقیم شما کمک نمی‌کند بلکه از یک کانال جدید ورودی بازدیدکننده را نیز برای شما باز می‌کند. و آن هم ورودی‌های ارگانیک یا طبیعی هستند.

تولید محتوا و نوشتن مقاله و مطلب در حوزه کسب و کار خود، بهترین راه‌ برای جذب کاربر از سمت موتورهای جستجو مانند گوگل است. وقتی مقالات سایت خود را به صورت مرتبط در سایت منتشر کنید، سرعت ایندکس شدن مطالب در گوگل بالا می‌رود. و زودتر مطالب جدید سایت شما در گوگل ثبت می‌شوند.

راه و روش افزایش بازدید سایت

با نوشتن محتوا‌های جذاب و به‌درد بخور! که نیاز کاربر را برآورده کنند، می‌توانید از گوگل ورودی بگیرید. در دسته‌بندی موضوعی بازاریابی محتوا و همچنین بخش آموزش سئو سایت، مقالاتی را در خصوص اینکه چگونه مقاله با کیفیت و جذاب بنویسیم، منتشر کرده‌ایم. که توصیه می‌کنم به آن‌ها سر زده و مقالات را مطالعه کنید. زیرا در این مقاله به دلیل محدودیت، نمی‌توان کل موضوع نحوه نوشتن محتوا کاربردی و با کیفیت را مطرح کرد.

اما خیلی خلاصه می‌توان در چند پاراگراف اطالاعاتی را در این خصوص مطرح کرد. در این قسمت علاوه بر ساختار اصلی و چارچوبی که در مقالات قدیمی مطرح کرده‌ بودیم، قصد داریم موضوعات دیگری را اضافه کنم.

نوشتن در مورد موضوعات داغ و ترند‌ها

در هر حوزه‌ای که فعالیت می‌کنید، به داغ‌ترین موضوعات بپردازید. همواره نوشتن این دست موضوعات به رشد کسب و کار شما و حداقل بازدیدکننده در یک بازه زمانی کمک می‌کند. اگر خودتان پیگیر موضوعات کاری باشید، طبیعتا با موضوعات داغ آشنا هستید.

اما می‌توانید از ابزاری مثل گوگل ترندز (Google Trends) نیز استفاده کنید. با مراجعه به این سایت می‌توانید میزان رشد و یا افت جستجو کلمات مختلف را در گوگل مشاهده کنید. به این صورت امکان آشنا شدن با موضوعاتی که در حال مطرح شدن و یا به بیانی دیگر در حال داغ شدن! هستند را می‌توانید پیدا کنید.

نوشتن از راه‌های پیشنهادی سریع

تیتر این قسمت کمی گنگ است. اما منظور نوشتن مقالاتی از جنس همین مقاله‌ای که مطالعه می‌کنید است!

خود این مقاله از سایت فوربو را می‌توان جز همین دسته مقالات قرار داد. در این مقاله به موضوع داغ افزایش بازدید و افزایش ترافیک پرداخته شده است. سعی شده در قسمت‌های مختلف راه‌های افزایش بازدید معرفی شود.

همچنین به صورت موردی به آن پرداخته‌ایم. به عنوان این مقاله هم دقت کنید. ۷ راه برای افزایش بازدید عنوان جذابی است. و ممکن است هر صاحب کسب و کار و سایت اینترنتی خواندنش برای آن جذاب باشد.

۲) آپدیت محتوا

آپدیت کردن مطالب قدیمی سایت هم یک تکنیک افزایش بازدید است.

به این صورت که شما می‌توانید با آپدیت محتوا، یک محتوا را احیا کنید! دقیقا به همین شکل است. شما می‌توانید یک مطلب قدیمی و بدون بازدید سایت خود را با کمی تغییر دوباره بازنشر کنید. با بازنشر کردن و آپدیت کردن تاریخ انتشار آن می‌توانید، از لحاظ تکینیکی آن را تبدیل به یک مطلب جدید کنید.

همچنین از نظر موتورهای جستجو این کار بسیار مفید است. زیرا یکی از فاکتورهای رتبه‌بندی سایت‌ها در صفحه نتایج، زمان انتشار مقاله است. و مقاله‌هایی که جدیدتر باشند، یک امتیاز دارند. فقط توجه داشته باشید که فاکتورهای بسیاری برای ارزش‌گذاری سایت‌ها و مقاله‌های‌شان برای رتبه گرفتن در گوگل وجود دارد، و نباید این‌طور برداشت شود که با جدیدتر بودن مقاله، می‌توان رتبه بهتری گرفت.

آپدیت کردن محتوا قدیمی سایت، یک موضوع مفصل است. و به زودی حتما در سایت به آن خواهیم پرداخت. اما در ادامه خیلی سریع یک سری کارهایی که باعث می‌شوند، به یک مطلب بگوییم، آپدیت شده را معرفی خواهیم کرد.

اضافه کردن موضوعات جدید به مقاله

آپدیت کردن محتوا باید در جهت کامل‌تر کردن آن باشد. یعنی مطلب و مقاله شما باید با آپدیت کردن نسبت به قبل محتوا بیشتری را ارائه دهد. خیلی تکنیکی‌تر باید به این شکل گفت که تعداد کلمات آن افزایش پیدا کند.

با این کار اعتبار مطلب بیشتر خواهد شد. در اولین مورد باید به این نکته توجه داشته باشید، که چه موضوعات و عنوان‌هایی را می‌توان به مطلب اضافه کرد. برای مثال اگر در خصوص طالبی مقاله نوشته‌اید. در زیرعنوان‌های جدید به فواید و مضرات آن نیز بپردازید.

اضافه کردن موضوعات جدید و نوشتن چند پاراگراف اضافه، برای آپدیت کردن مقاله بسیار اهمیت دارد. و می‌توان آن را به‌عنوان مهم‌ترین فاکتور در آپدیت کردن مطلب معرفی کرد.

اضافه کردن محتوا چندرسانه‌ای

در راستای پاراگراف و بخش قبلی، اضافه کردن محتوا لازم نیست صرفا متنی باشد. بلکه می‌توانید محتوا چندرسانه‌ای به مطلب اضافه کنید. اگر متن جدیدی را اضافه کرده‌اید، حتما برای آن از تصاویر و آیکون‌های جدید استفاده کنید.

عکس خوب است. ویدیو عالی است!

اضافه کردن فایل ویدیویی به مطلب و در واقع ارائه دادن همان محتوا به شکل ویدیویی، یک تکنیک بسیار عالی و موثر برای آپدیت مقاله است. کاربران جدید با مراجعه با آن و تماشا ویدیو در صفحه، مدت زمان بیشتری در سایت خواهند ماند. نرخ پرش (Bounce Rate) آن صفحه از سایت کم می‌شود. و ماندگاری کاربر در صفحه (Time on Site) بالا می‌رود.

علاوه بر محتوا تصویری، می‌توانید محتوا صوتی را هم اضافه کنید. تولید پادکست مرتبط با کسب و کار و اضافه کردن قسمت‌های آن به مطالب هم یک راه جذاب برای آپدیت محتوا در جهت افزایش بازدید و ترافیک است.

افزودن فایل پی‌دی‌اف (PDF) محتوا همان صفحه و قرار دادن لینک دانلود آن هم یک راه‌ برای اعتبار دادن به مقاله شما است.

بازنشر مطلب با تاریخ همان روز

در نهایت وقتی که محتوا جدیدی را به مطلب اضافه کردید، برای بازنشر لازم است که تاریخ آن را هم آپدیت کنید. مطلب منتشر شده متعلق به هر زمانی که است مهم نیست. تنها کافی است که تاریخ آن را به امروز تغییر دهید. تا از لحاظ تکنیکی مطلب شما یک مطلب جدید درنظر گرفته شود.

در انتها توجه داشته باشید که موارد بر اساس اهمیت مطرح شدند. و شما باید محتوا جدید به مقاله اضافه کنید و صرفا آپدیت کردن تاریخ آن، سودی برای شما نخواهد داشت.

۳) بهبود CTR در گوگل

وقتی مطالب سایت شما در گوگل ایندکس یا به بیان ساده‌تر، منتشر می‌شوند، با توجه به کیفیت آن و اعتبار سایت، رتبه‌های متفاوتی می‌گیرند.

میزان کلیک شدن روی یک مطلب در صفحه نتایج گوگل را Click Through Rate یا به‌اختصار CTR می‌گویند. یعنی نسبت بین تعداد کسانی که مطلب سایت شما را در صفحه نتایج گوگل مشاهده کرده‌اند (Impression) به کسانی که روی آن کلیک (Click) کرده‌اند.

با اینکه کیفیت خود مطلب شما مهم‌ترین عامل در رتبه گرفتن است، اما هدف ما در این بخش یک عامل تاثیرگذار دیگر است. یعنی عنوان و توضیحات متا (Meta Description) مطلب.

سایت و مطلب شما در هر جایگاهی که می‌خواهد باشد، فرقی ندارد. یک عامل می‌تواند همیشه برای شما موثر باشد. و آن هم عنوانی است که می‌نویسید. با نوشتن یک عنوان جذاب می‌توانید مخاطب جذب کنید.

درست است که ۳ نتیجه اول گوگل همیشه بیشترین کلیک‌ها را دارند. اما برای مثال رتبه ۸ گوگل با یک تیتر و عنوان جذاب می‌تواند، کلیک بیشتری نسبت به رتبه ۴ و ۵ داشته باشد. کلیک بیشتر هم مساوی است با بازدید بیشتر برای سایت.

از همین رو در این مقاله بهبود CTR با تکیه بر عنوان و توضیحات متا را به‌عنوان یکی از راه‌های افزایش بازدید مطرح کرده‌ایم. افزایش بازدیدی که در دسته بازدیدکننده‌های ارگانیک و طبیعی شما است.

بهتر است در راستای آپدیت محتوا که در بخش قبلی به آن اشاره شد، عنوان‌ مطالب را تغییر دهید. یعنی اول محتوا جدید به مطلب اضافه کنید، سپس در کنار آپدیت تاریخ، عنوان مطلب را هم ویرایش کنید. اما به هر حال به صورت جداگانه هم این مورد می‌تواند برای شما تاثیرگذار باشد.

اگر مطلب سایت شما در رتبه‌های پایین صفحه ۱ گوگل و یا در صفحه ۲ گوگل است. می‌توانید با کمک تکنیک زیر، آن را بالاتر آورده و در نتیجه بازدید بیشتری جذب کنید.

راه و روش افزایش بازدید سایت

انتخاب عنوان جذاب و موثر

جذاب بنویسید. همین.

به عنوانی فکر کنید که در مرحله اول موضوع مطلب شما را به صورت کامل شرح دهد. سپس انگیزه برای کلیک کردن ایجاد کند. ساده‌ترین راه می‌تواند استفاده از اعداد در عنوان باشد.

برای مثال اگر مطلب در خصوص طالبی نوشته‌اید و فقط در عنوان به مزایا آن اشاره کردید. برای مثال: با فواید طالبی آشنا شوید. بهتر است ابتدای آن تعداد فوایدی که به آن اشاره کرده‌اید را اضافه کنید. عنوانی مثل: ۱۰ فایده طالبی برای بدن. یا با کمی پیازداغ بیشتر! مثل: ۱۰ فایده معجزه‌آسا طالبی برای سلامت انسان.

نکته‌ای که در خصوص عنوان باید به آن توجه کنید این است که چیزی فراتر از محتوا مطلب را در عنوان ننویسید. در یک کلام اضافه نباشد. تنها چیزی را در عنوان بنویسید که در مطلب به آن اشاره کردید. اگر کاربر به‌خاطر چیزی که در عنوان نوشته‌اید به سایت بیاید و آن را پیدا نکند، جدا از اعتماد از دست رفته‌، سریعا صفحه سایت شما را می‌بندد و نرخ برش (Bounce Rate) شما افزایش پیدا می‌کند.

توضیحات متا مانند یک خلاصه

تکرار پشت سر هم کلمه کلیدی را در توضیحات متا (Meta Description) را فراموش کنید. کلمه کلیدی پشت سر هم نوشتن هم دیگر جواب نمی‌دهد. یک جمله معنادار بنویسید.

خیلی ساده و خلاصه بگویید که کاربر در انتظار چه محتوایی است. قرار است که محتوایی را در صفحه مشاهده کند. قسمت توضیحات متا مطلب خود را به این شکل بنویسید. تا کاربر بهتر با آن ارتباط برقرار کند. و خیلی ساده متوجه شود قرار است با چه چیزی روبرو شود.

۴) توزیع محتوا

تا به اینجا مقاله در خصوص راه‌هایی برای افزایش بازدید سایت از طریق ورودی‌های مستقیم و طبیعی، مواردی مطرح شد. در ادامه به نوع دیگری از ورودی سایت یعنی ورودی ارجاعی می‌خواهیم بپردازیم. و روش‌های آن را معرفی کنیم.

همان‌طور که در ابتدا مطرح شد، ورودی ارجاعی، نوعی بازدید است که از یک سایت دیگر به سایت شما می‌آید. پس ما در این بخش قصد داریم کاری کنیم که سایت‌های دیگر به شما ارجاع دهند.

بهترین و درست‌ترین روش آن این است که روی کیفیت مطالب خود کار کنید. با کیفیت بنویسید و به مرور زمان تبدیل به یک مرجع شوید. مرجع در حوزه کسب و کار اینترنتی خود. به این شکل سایت‌های دیگر شما را شناسایی کرده و خیلی طبیعی از مطالب شما و لینک سایت شما استفاده می‌کنند.

همه سایت‌ها بزرگ و قدیمی در هر حوزه‌ای را که مورد بررسی قرار دهید، با انبوهی از لینک‌ها روبرو می‌شوید. بخشی قابل توجهی از این تعداد لینک، به دلیل این است که سایر سایت‌ها از مطالب‌شان استفاده کرده‌اند. و لینک آن‌ها را در سایت خودشان قرار داده‌اند.

حال در این بخش قصد پرداختن به لینک‌ها را نداریم. و روش‌های لینک‌سازی را معرفی نمی‌کنیم. شما می‌توانید در همه سایت‌هایی که امکان درج لینک را به شما می‌دهند، لینک خود را وارد کنید.­ اما به این صورت تنها لینک گرفته‌اید. اما در ادامه روشی را معرفی می‌کنیم که علاوه بر لینک، برای شما بازدید و ترافیک هم ایجاد کند.

آشنایی با مدل‌های کسب و کار B2C، B2B، C2B، C2C و...

پخش محتوا سایت در هر جایی!

متن محتوا مطلب خود را کپی کنید. به انجمن‌های اینترنتی مرتبط با کسب و کار خود بروید. و آن را آنجا به‌اشتراک بگذارید. لازم هم نیست که همه متن را منتشر کنید. می‌توانید بخش‌هایی از آن را منتشر کرده و سپس با نوشتن یک متن، بگویید که ادامه مطلب را می‌توانند در سایت‌تان بخوانند.

از این طریق هم می‌توانید یک لینک به سایت خود بدهید. و هم کاربری را دعوت کنید که به سایت شما هم سر بزند. نکته‌ای در این خصوص که می‌تواند به بازدید سایت شما کمک کند این است که فقط به یک‌جا وابسته نباشید. محتوا خود را در سایت‌ها و انجمن‌های زیادی منتشر کنید.

علاوه بر انجمن‌ها، سایت‌های دیگری نیز برای انتشار مقاله و یادداشت وجود دارند. که بعضی ساختاری مانند رسانه‌های اجتماعی دارند اما از لحاظ تکنیکی تفاوت‌هایی با آن‌ها دارند. به‌نوعی ترکیب یک رسانه‌ اجتماعی و یک سرویس وبلاگ‌دهی هستند.

برای مثال سایت‌های Medium و Minds و بسیاری سایت مشابه آن‌ها، مکان مناسبی برای انتشار مطلب و لینک سایت هستند. در ایران هم سایت ویرگول این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد.

نکته مهم در خصوص توزیع محتوا سایت

توجه داشته باشید که مطلب سایت‌تان در گوگل ایندکس شده باشد. یعنی شما اولین منتشر کننده مطلب در اینترنت باشید. سپس آن را در سایت‌های دیگر منتشر کنید. اگر پیش از ایندکس شدن توسط گوگل، مطلب را در یک سایتی مثل ویرگول که اعتبار بالایی دارد، منتشر کنید. گوگل آن سایت را به‌عنوان منبع اصلی درنظر می‌گیرد و سایت شما به‌عنوان تولیدکننده اصلی تنها یک کپی‌کننده مطلب توسط گوگل شناخته می‌شوید.

پس حتما به این مورد توجه داشته باشید که ابتدا مطلب در سایت شما منتشر و توسط گوگل ایندکس شود. سپس آن را در سایت‌های دیگر پخش کنید. تا اعتبار اصلی مطلب برای شما محفوظ باشد.

توزیع محتوا صرفا انتشار مطلب در سایت‌های دیگر نیست. و شما می‌توانید فرم کلی محتوا خود را برای توزیع عوض کنید. مثلا آن را تبدیل به یک کتاب الکترونیک کرده و یا از آن ویدیو و پادکست بسازید. در ادامه مقاله به هر یک از این فرم‌ها به‌عنوان یک راه مجزا برای افزایش بازدید سایت می‌پردازیم.

۵) ساخت کتاب الکترونیک

در راستای توزیع محتوا و بدست آوردن بازدید از نوع ارجاعی، می‌توانید محتوا منتشر شده در سایت خود را تبدیل به یک کتاب کنید. یا به بیان تکنیکی‌تر، یک کتاب الکترونیک از نوع فایل پی‌دی‌اف (PDF).

در این خصوص و نحوه انجام آن در سایت فوربو حتما مقاله‌ای منتشر خواهد شد. اما خیلی خلاصه باید گفت که شما می‌توانید متن محتوا سایت خود را دسته‌بندی کرده و به صورت شیک! آن را در قالب یک کتاب الکترونیکی منتشر کنید.

سپس این فایل پی‌دی‌اف را در سایت‌های دیگر توزیع کنید. سایت‌های به‌اشتراک‌گذاری کتاب در اینترنت زیاد هستند که می‌توانید فایل خود را در آن‌ها آپلود کنید. برای مثال در ایران سایت‌هایی مثل کتاب‌سبز و کتاب‌ناک اجازه آپلود فایل را به شما می‌دهند.

نکته مهم در ساخت کتاب الکترونیک در راستای افزایش ترافیک سایت، این است که لینک سایت خود را کتاب قرار دهید. قرار دادن و آپلود فایل کتاب برای سایت‌های دانلود کتاب الکترونیک، باعث می‌شود که کتاب را با دامنه سایت خودشان آپلود کنند و برای دانلود قرار دهند.

یعنی از لحاظ تکنیکی بر روی دامنه سایت آن‌ها، فایل پی‌دی‌اف کتاب الکترونیک شما منتشر خواهد شد. و هر لینکی هم که در فایل خود قرار دهید، روی دامنه سایت دانلود کتاب، نمایش داده خواهد شد. و کسی که از طریق سایت دانلود کتاب، فایل شما را دانلود و مشاهده کنید، با کلیک کردن روی لینک شما، به سایت شما آماده و اطلاعاتش به‌عنوان یک بازدیدکننده ارجاعی ثبت‌ خواهد شد.

۶) ساخت ویدیو

اگر توان تولید و ساخت ویدیو را دارید، این کار را حتما انجام دهید. در خصوص آینده ویدیو در اینترنت مطالب زیادی نوشته شده است. و همه پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که به‌زودی بیشتر محتوا اینترنتی به شکل ویدیو خواهند بود.

در این خصوص می‌توانید مقاله بازاریابی ویدیویی را نیز در سایت مطالعه کنید.

مشابه ساخت کتاب الکترونیک، می‌توانید با تولید ویدیو از محتوای خود، توزیع آن را در سرویس‌های اشتراک ویدیو انجام دهید. سایت‌هایی مثل یوتوب (YouTube) در سطح بین‌المللی و آپارات در ایران بسترهای بسیار مناسبی برای انتشار ویدیو هستند.

علاوه بر این دو سایت شناخته شده، بسیار سایت دیگری وجود دارد. تنها کافی است که عبارت آپلود ویدیو را به فارسی و انگلیسی گوگل کنید. تا با انبوهی از این سایت‌ها روبرو شوید. وقتی کاربری محتوا شما را به صورت ویدیویی در این سایت‌ها ببیند. در دو حالت ممکن است که به سایت شما سر بزند.

تولید محتوا ویدیویی

اول اینکه اگر کیفیت کار شما در ویدیو بالا باشد، کاربر علاقه‌مند می‌شود که سایت شما را هم مشاهده کند. طبیعی است که بهتر است در خود ویدیو راه‌های ارتباطی اصلی خود را معرفی کنید. و یا به صورت واترمارک (Watemark) آن را روی ویدیو قرار دهید.

در این حالت به افزایش بازدید مستقیم شما کمک می‌شود. که سود بسیاری هم برای شما خواهد داشت. همچنین در برخی از سرویس‌های اشتراک ویدیو شما می‌توانید در قسمت مربوط به توضیحات لینک قرار دهید.

اگر ویدیو شما به اتدازه کافی با کیفیت و جذاب باشد. می‌توانید کاربر را ترغیب کنید که به سایت شما هم سر بزند. برای مثال می‌توانید در انتهای ویدیو از کاربر دعوت کنید که متن اصلی مقاله را هم در سایت مطالعه کند. سپس لینک مقاله را در توضیحات قرار دهید.

تولید محتوا اختصاصی ویدیویی هم بسیار مهم است. اما توجه داشته باشید که در این مقاله در جهت افزایش بازدید سایت و ترافیک، به دنبال توزیع همان محتوا متنی به شکل ویدیو هستیم. و قرار نیست در خصوص تکنیک‌های ساخت و انواع ویدیو صحبت کنیم.

در نهایت می‌توان ساخت ویدیو به هر شکل، مانند ضبط با دوربین و قرار گرفتن جلوی آن و یا حتی فیلم گرفتن از صفحه پاورپوینت، به توزیع و دیده شدن محتوا شما کمک می‌کند. و از دو طریق ورودی مستقیم و ارجاعی، می‌تواند منجر به افزایش بازدید سایت شما شود.

۷) ساخت پادکست

کتاب الکترونیک و ویدیو مطرح شد. بهتر است در پایان این بخش توزیع محتوا به صدا هم بپردازیم.

پادکست را هم می‌توانید به‌عنوان یکی از راه‌های افزایش بازدید سایت در نظر بگیرید. خیلی سریع نمی‌توان از آن انتظار داشت. اما می‌توان امید داشت که در آینده نزدیک با پیدا کردن شنونده، برای سایت شما هم بازدیدکننده بیاورد.

شما همان محتوا سایت خود را می‌توانید در مدت زمان کوتاه ضبط کنید. فایل صوتی آن را در فید منتشر کنید. تا در اپلیکیشن‌های پادکست پخش شود. مانند ویدیو می‌توان از دو کانال منتظر بالا رفتن بازدید و ترافیک سایت بود.

اولین کانال بازدیدکننده‌هایی هستند که به صورت مستقیم با شنیدن نام سایت و کسب و کار شما، سایت‌تان را باز می‌کنند. و بازدیدکننده سودمند مستقیم به‌حساب می‌آیند. و دومین کانال هم کسانی هستند که در توضیحات شو (Show Note) پادکست بر روی لینک سایت شما کلیک می‌کنند.

در خصوص فرآیند آماده‌سازی و تولید و پخش پادکست در اپلیکیشن‌های پادکست، توصیه می‌کنم مقاله جامع ساخت پادکست را مطالعه کنید. در این مقاله به صورت کامل در خصوص همه موارد موردنیاز برای شروع و ضبط پادکست، توضیحاتی درنظر گرفته شده است.

+ استفاده از رسانه‌های اجتماعی

رسانه‌های اجتماعی / شبکه‌های اجتماعی و سئو و بهنیه سازی

در پایان روش‌ها و راه‌های افزایش بازدید سایت، لازم است که اشاره‌ای هم به رسانه‌های اجتماعی داشته باشیم.

رسانه‌های اجتماعی بسیار زیادی هم‌اکنون آنلاین هستند. کاربران خود را دارند. و به شما اجازه ساخت حساب کاربری به صورت رایگان را می‌دهند. می‌توانید مطالب سایت خود را در آن‌ها بازنشر کرده و لینک خود را قرار دهید. توسط کاربران آن شبکه اجتماعی دیده شوید. و بازدیدکننده و ترافیک بدست آورید.

پس طبیعی است که هر کسب و کار بخواهد در رسانه‌های اجتماعی فعالیت کند. پیش‌تر در سایت مقاله‌های با عناوین، اصول بازاریابی رسانه‌های اجتماعی و استراتژی فعالیت در رسانه‌های اجتماعی در سایت منتشر شده است. که برای آشنایی با اهمیت و نحوه فعالیت کاربردی هستند.

اما حال در این بخش به افزایش بازدید سایت از طریق رسانه‌های اجتماعی قصد داریم بپردازیم.

انتشار لینک تمامی مطالب سایت

به منظور افزایش بازدید، لازم است که هر مطلبی که در سایت خود منتشر می‌کنید را در رسانه‌های اجتماعی خود هم منتشر کنید. این کار را هم به صورت پیوسته انجام دهید.­

حتی بعضی از مطالب مهم و پربازدید خود را هم می‌توانید، چندین بار در رسانه‌های اجتماعی بازنشر کنید. استفاده از هشتگ‌ها و نوشتن توضیحات جذاب برای مطالب از راه‌هایی هستند که می‌توانید برای ترغیب کاربر استفاده کنید.

دعوت به مطالعه کامل در سایت

یک راه جذاب و هوشمندانه برای بدست آوردن بازدید از طریق رسانه‌های اجتماعی این است که بخش‌هایی از مطلب خود را منتشر کنید. سپس از کاربران بخواهید که برای مطالعه کامل آن به سایت مراجعه کنند.

برای مثال یک پاراگراف و یا خلاصه‌ای از موضوع را قرار دهید، سپس لینک مقاله را وارد کنید تا در صورت تمایل کاربران بر روی آن کلیک کنند. در این روش نرخ تعامل بالاتری نسبت به حالت انتشار لینک تنها، بدست خواهد آمد.

پایان مقاله افزایش بازدید

به پایان مقاله آموزش و بررسی راه‌های افزایش بازدید و ترافیک سایت رسیدیم. در این مقاله از سایت فوربو دیجیتال مارکتینگ سعی شد که به همه راه‌ها و روش‌هایی که برای بالا بردن بازدید استفاده می‌شود، پرداخته شود.

شما هم اگر راه‌ و روشی را سراغ دارید، خوشحال می‌شویم که آن را با ما به‌اشتراک بگذارید. اگر سوالی در خصوص این موضوع داشتید، می‌توانید آن را از طریق قسمت نظرات ارسال کنید. ما حتما به سوال شما پاسخ خواهیم داد.

 

[megadesc]

حامی این مقاله سایت فوربو شوید

در صورتی که این مقاله برای شما مفید بود، می‌توانید با انتخاب یکی از آیتم‌های زیر، به‌صورت کاملا اختیاری از فوربو حمایت کنید.

۲ هزار تومان | ۵ هزار تومان | مبلغ دلخواه

یا ما را در رسانه‌های زیر دنبال کنید

اینستاگرام | توییتر | تلگرام

[/megadesc]
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها